deegwaren

Zoek naar deegwaren in jouw eigen kookboeken

Deegwaren koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Basisrecept voor polenta

Ingrediënten:
maisgriesmeel, water en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vegetarisch / pasta/noodles / deegwaren
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Polenta met gorgonzola - polenta con gorgonzola

Ingrediënten:
boter, gorgonzola en polenta

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vegetarisch / pasta/noodles / deegwaren
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Basisrecept uit Mijn Franse keuken:

Korstdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
deegwaren
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Basisrecept uit Mijn Franse keuken:

Pizzadeeg

Ingrediënten:
droge gist, tarwebloem, water en zout

Keuken:
Italiaans / Frans
Soort:
deegwaren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Roodgestoofde tarwegluten

Ingrediënten:
bamboe uit blik, donkere sojasaus, gedroogde chinese champignons, gekookte tarwegluten, maïsolie, sesamolie, sojaolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
deegwaren
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Gevarieerde hors-d'oeuvre van kreeft - Shao-mai

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, boter, donkere sojasaus, gembersiroop, ravioli-vel, sesamolie en sjalot

Keuken:
Chinees
Soort:
deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Quorngratin

Ingrediënten:
basilicum, champignons, deegwaren, gemalen kaas, gepelde tomaten, knoflook, mozzarella, olijfolie, peper, quorn, uien en zout

Soort:
vegetarisch / deegwaren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Rene Zanderink, Ruth de Ruwe en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Pizzadeeg

Ingrediënten:
00-bloem, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, olijfolie, water, zachte bloem en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / deegwaren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Volkorengnocchi - gnocchi integrali

Ingrediënten:
boter, ei, gerstvlokken, havermout, melk, parmezaanse kaas, verse bladpeterselie, volkorenmeel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / deegwaren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Tarwegluten

Ingrediënten:
harde tarwebloem, maïsolie, sojaolie, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch / deegwaren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Rene Zanderink, Ruth de Ruwe en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Pastadeeg

Ingrediënten:
ei, olie, witte bloem en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / deegwaren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kaasgnocchi - gnocchi di parmigiano

Ingrediënten:
bloem, boter, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / deegwaren / ovenschotel
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Romeinse gnocchi - gnocchi alla romana

Ingrediënten:
boter, eierdooier, fijn griesmeel, melk, pecorino en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / deegwaren / ovenschotel
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Polenta met fontina - polenta e fontina

Ingrediënten:
boter, fontina en polenta

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vegetarisch / pasta/noodles / deegwaren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Pizzoccheri met kool - pizzoccheri della valtellina

Ingrediënten:
00-bloem, aardappel, bloem, boekweitmeel, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, peper, savooiekool, ui, verse salieblaadjes, vetarme kaas en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / pasta/noodles / deegwaren
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Basisrecept uit Thug kitchen feestvoer:

Alledaags pizzadeeg

Ingrediënten:
gedroogde gist, olijfolie, suiker, volkorenbloem, water, witte bloem en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / vegan / veganistisch / deegwaren
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Basisrecept uit Thug kitchen feestvoer:

Olijfoliedeeg

Ingrediënten:
melkvervanger, olijfolie, volkorenbloem, water, witte bloem en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / vegan / veganistisch / deegwaren
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Basisrecept uit Thug kitchen feestvoer:

Extra luchtig kokosoliedeeg

Ingrediënten:
kokosolie, melkvervanger, suiker, volkorenbloem, water, witte bloem en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / vegan / veganistisch / deegwaren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Pompoengnocchi met amaretti - gnocchi di zucca e amaretti

Ingrediënten:
amaretti, bloem, boter, ei, parmezaanse kaas, peper, pompoen, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / deegwaren / groente / ovenschotel
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Brunch / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Kikkererwtenbeignets - panelle

Ingrediënten:
arachideolie, kikkererwtenmeel, olijfolie, peper, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans / Siciliaans
Soort:
vegetarisch / veganistisch / deegwaren / frituur
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Griesmeelgnocchi met ham - gnocchi di semolino al prosciutto

Ingrediënten:
boter, eierdooier, fijn griesmeel, gekookte ham, melk, parmezaanse kaas en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees / deegwaren / ovenschotel
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Gerst met paddenstoelen

Ingrediënten:
boter, kippenvet, paddenstoelen, parelgerst, plantaardige olie, ui, water, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Kasha - Boekweit

Ingrediënten:
boter, bouillon, gebakken boekweit, kippenvet, plantaardige olie, water, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Pentchak - Gerst met ui en bonen

Ingrediënten:
boter, kippenvet, parelgerst, plantaardige olie, ui, water, witte bonen, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Gerst met ui

Ingrediënten:
boter, kippenvet, parelgerst, plantaardige olie, ui, water, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren