deegwaren

Zoek naar deegwaren in jouw eigen kookboeken

Deegwaren koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Basisrecept voor polenta

Ingrediënten:
maisgriesmeel, water en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Polenta met gorgonzola - polenta con gorgonzola

Ingrediënten:
boter, gorgonzola en polenta

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / deegwaren / vegetarisch
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Gevarieerde hors-d'oeuvre van kreeft - Shao-mai

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, boter, donkere sojasaus, gembersiroop, lasagnavellen, sesamolie en sjalot

Keuken:
Chinees
Soort:
deegwaren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Roodgestoofde tarwegluten

Ingrediënten:
bamboe uit blik, donkere sojasaus, gedroogde chinese champignons, gekookte tarwegluten, maïsolie, sesamolie, sojaolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Spaghetti op Napolitaanse wijze

Ingrediënten:
basilicum, gemalen kaas, tomaat, marjolein, olie, oregano, spaghetti, tijm, ui en vetstof

Soort:
deegwaren
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Basisrecept uit Mijn Franse keuken:

Pizzadeeg

Ingrediënten:
droge gist, tarwebloem, water en zout

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
deegwaren
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Basisrecept uit Mijn Franse keuken:

Korstdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Quorngratin

Ingrediënten:
basilicum, champignons, gemalen kaas, tomaat, knoflook, mozzarella, olijfolie, peper, quorn, uien en zout

Soort:
deegwaren / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Volkorengnocchi - gnocchi integrali

Ingrediënten:
boter, ei, gerstvlokken, havermout, melk, parmezaanse kaas, verse bladpeterselie, volkorenmeel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Pastadeeg

Ingrediënten:
ei, olie, witte bloem en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Salsicciafüllung - Vulling van Italiaanse verse worst

Ingrediënten:
broodkruim, droge witte wijn, ei, italiaanse verse worstjes, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, ui en zwarte peper

Keuken:
Noord-west-Europees / Italiaans
Soort:
inmaak / deegwaren
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Ricotta-Spinatfüllung - Spinazievulling

Ingrediënten:
basilicum, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Noord-west-Europees / Italiaans
Soort:
inmaak / deegwaren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Pizzadeeg

Ingrediënten:
00-bloem, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, olijfolie, water, zachte bloem en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
deegwaren / vegetarisch
Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Bijgerecht uit Wereldkeuken Italie:

Polenta

Ingrediënten:
boter, maïsmeel, parmezaanse kaas en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Tarwegluten

Ingrediënten:
harde tarwebloem, maïsolie, sojaolie, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
deegwaren / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Griesnoedels

Ingrediënten:
boter, ei, griesmeel, kervel, lavas, nootmuskaat, peterselie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Vogelnestjes

Ingrediënten:
kataifideeg, kokosolie, poedersuiker en rode appel

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / deegwaren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kaasgnocchi - gnocchi di parmigiano

Ingrediënten:
bloem, boter, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
deegwaren / vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Romeinse gnocchi - gnocchi alla romana

Ingrediënten:
boter, eierdooier, fijn griesmeel, melk, pecorino en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
deegwaren / vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit  - Japan Special, 33 Rezepte für Einsteiger

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Japan Special, 33 Rezepte für Einsteiger:

Gyoza, traditionell, mit Soja-Chili-Dip / Traditionele Gyoza met soja-chilidip

Ingrediënten:
schaal- en schelpdieren

Keuken:
Japans
Soort:
saus / deegwaren / noedels
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Noedelsalade met soja

Ingrediënten:
chinese kool, mie, mierikswortel, peper, rode paprika, sesamolie, sherryazijn, sojasaus, sojascheuten, zonnebloemolie, zonnebloempitten en zout

Soort:
salade / deegwaren / noedels
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rijst met groenten

Ingrediënten:
bamboescheuten, bleekselderij, gedroogde champignons, gemberwortel, ketjap manis, knoflook, korianderblaadjes, olie, paprika, peper, rijst, taugé, uien, water en zout

Soort:
rijst / deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gele pasta

Ingrediënten:
bloem, eieren, olijfolie, water en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / pasta/noodles / deegwaren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Pizzoccheri met kool - pizzoccheri della valtellina

Ingrediënten:
00-bloem, aardappel, bloem, boekweitmeel, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, peper, savooiekool, ui, verse salieblaadjes, vetarme kaas en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Polenta met fontina - polenta e fontina

Ingrediënten:
boter, fontina en polenta

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / deegwaren / vegetarisch