gevogelte

Zoek naar gevogelte in jouw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Gebraden kwartel met Italiaanse saucijsjes

Ingrediënten:
groentebouillon, italiaanse saucijsen, knoflook, kwartel, olijfolie, salie en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Koude kip met szechuan-peper

Ingrediënten:
chilipeper, chinese kool, kip, korianderblaadjes, lente-ui, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, szechuanpeper, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Marokkaanse börek

Ingrediënten:
ei, filodeeg, groente, kipfilet, kippenbouillon, peper, roomboter en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Condimento di pollo e funghi (garnituur van kip en paddestoelen)

Ingrediënten:
champignon, kippenpoot, kippenvlees, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Tajine van kip met abrikozen

Ingrediënten:
bruine kippenfond, citroensap, gedroogde abrikoos, gekonfijte citroen, gember, honing, kaneelstokje, kip, knoflook, korianderblaadjes, uien en zonnebloemolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kipfilet met aalbessen en limoensaus

Ingrediënten:
boter, bruine kippenfond, droge witte wijn, kipfilet, limoen, rode aalbessen, sjalot en zonnebloemolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Tamme eendenborst met gegrilde perziken

Ingrediënten:
boter, bruine kippenfond, eendenborstfilet, kardemompeul, kippenbouillon, perzik, rode port, rodewijnazijn, sjalot en zonnebloemolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Kip-dimsum

Ingrediënten:
bimi, hoisinsaus, ingelegde gember, kipfilet, kokosmelk, komkommer, koriander, limoen, paddenstoelen, rijstazijn, rode spaanse peper, sesamzaad, sojasaus, wittewijnazijn en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Kip met olijven en salie

Ingrediënten:
kip, knoflook, olijfolie, salieblaadjes, witte wijn en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Tamme eendenbout met groene olijven en meiknolletjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine kippenbouillon, eendenbout, gekonfijte citroen, groene olijf, knoflook, laurier, meiknol, olie, rode wijn, tijm en uien

Soort:
gevogelte
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Ente mit Sellerie-Walnuss-Salat und Baharat-Sauce / Gebakken eend met selderij-walnootsalade en baharatsaus

Ingrediënten:
appel, baharatsaus, eend, kippenbouillon, peper, selderij-walnootsalade, ui, zatar-yoghurt en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Met fijngesneden groente gevulde borstfilet van Bresse-kip in rode-wijnsaus - suprême de poulet de Bresse farci à la julienne

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gamay-wijn, kippenvleugel met borststuk, prei, peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Kip met boterbonenpuree en knapperige chorizo

Ingrediënten:
bladpeterselie, boterbonen, chorizoworstjes, gerookt paprikapoeder, kippenborst, kippenvleugels, knoflook, olijfolie, pimentón, rode paprika en rucola

Soort:
gevogelte
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Recept uit Koken met kruiden:

Gekruide kippenpastei

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, droge witte wijn, ei, groenten, kip, knoflook, melk, peterselie, room, tijm en waterkers

Soort:
gevogelte
Een recept uit Sonja Bakker en N. van Ormondt - Zomerslank met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Zomerslank met Sonja:

Kalkoen met perzikensaus

Ingrediënten:
honing, kalkoenfilet, kippenbouillonblokje, knoflook, maïzena, olijfolie, perzik, perzikensap en sojasaus

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turkse kookkunst:

Çerkez tavuğu - Çerkez kip

Ingrediënten:
broodjes, cayennepeper, kip, knoflook, olijfolie, walnoten, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
gevogelte
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Tjap tjoi

Ingrediënten:
champignon, groene paprika, kippenborst, kippenbouillon, lente ui, maïzena, rijst, selderijstengel, sesamolie, sojasaus, taugé en waterkastanje

Keuken:
Chinees / Amerikaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Bladerdeeg met morieljes

Ingrediënten:
bladerdeeg, chardonnay, eidooier, gevogeltefond, morieljes, olie, sjalot en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Fricassee van Bresse-kip in roomsaus - fricassée de poulet de Bresse à la crème

Ingrediënten:
boter, bressekip, champignon, chardonnay, crème fraîche, suiker, ui, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Perlhuhnbrust auf Kartoffel-Auberginen-Puree mit Paprika-Orangen-Sauce / Gebakken parelhoenborst op aardappel-auberginepuree met paprika-sinaasappelsaus

Ingrediënten:
aardappel-auberginepuree, mild chilipoeder, olie, paprika-sinaasappelsaus en parelhoenfilet met huid

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Beiersche kippenborst

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, ei, griesmeel, kippenborstfilet, mild chilizout, nootmuskaat, olie, witbroodkruim en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kip met kerrie

Ingrediënten:
bloem, boter, buikspek, doperwten, eierdooier, kerrie, kip, kippenbouillon, langkorrelige rijst, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Kolokassi

Ingrediënten:
boter, citroensap, kip, olijfolie, rode ui, selderieblad, taro en tomatenpuree

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebraden kip met citroen

Ingrediënten:
citroenen, kip, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte