gevogelte

Zoek naar gevogelte in jouw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Gebraden kip met saffraan, hazelnoten en honing

Ingrediënten:
bosui, citroen, gemberpoeder, grof zeezout, hazelnoten, honing, kaneel, olijfolie, rozenwater, saffraan, scharrelkip, ui en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Marokkaanse kipnuggets

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, citroen, ei, harissa, kippengehakt, koriander, munt, paneermeel, panko, ras el hanout, room, sesamzaad, sjalot, tomaat en yoghurt

Soort:
gevogelte
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Cassoulet met kip en dragon

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, artisjokhart, basilicum, boter, citroen, dragon, dragonazijn, dragonblad, druivenpitolie, ei, groentebouillon, haricots verts, kerstomaat, kippendij, kippenjus, knoflook, little gem, mosterd, sjalot, spinazie, tijm, witte bonen en zonnebloemolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Gemarineerde kalkoenfilet met komijn, koriander en witte wijn

Ingrediënten:
citroen, gemalen komijnzaad, kalkoenfilet, knoflook, koriander, munt, olijfolie, peterselie, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Allerlekkerst Zomer

Diner / hoofdgerecht uit Allerlekkerst Zomer:

Gepocheerde maïskip met vanille-wijnsaus

Ingrediënten:
bladselderij, bloem, boter, droge witte wijn, gevogeltefond, knoflook, maïskipfilet, sjalot en vanillestokje

Keuken:
Nederlands
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Allerlekkerst Zomer

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerlekkerst Zomer:

Kruidige kip met knoflookmayonaise

Ingrediënten:
djinten, droge sherry, gedroogde tijm, kipfilet, knoflook, mayonaise, olijfolie en pikante paprikapoeder

Keuken:
Nederlands
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Faisan à la Normande - Normandische fazant

Ingrediënten:
appel, boter, calvados, fazant, room en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Pikante kip - pollo alla diavola

Ingrediënten:
cayennepeper, kip, olijfolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Kwartels met gebrande miso-butterscotch en granaatappel-walnotensalsa

Ingrediënten:
boter, granaatappelmelasse, granaatappelpitten, grof zeezout, ingemaakte walnoten, kwartels, lichtbruine basterdsuiker, mirin, olijfolie, peterselie, sherryazijn, valdespino sherryazijn, walnoten, witte misopasta, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Kippenlevers met rode wijn, rookspek en kersen

Ingrediënten:
boter, fijne kristalsuiker, grof zeezout, kersen, kippenlevertjes, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, radicchio, rode ui, rode wijn, rode wijnazijn, rookspek, runderbouillon, tijm, volle melk, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:

Kippenballetjes met ovengroenten

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, broccoli, chilivlokken, courgette, ei, feta, gedroogd basilicum, keto, kippengehakt, knoflook, olijven, peper, pofiber, rode paprika, rode ui, tijm en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Gebraden kippenwortjes met rode paprika

Ingrediënten:
gedroogde tijm, knoflook, olijfolie, peper, bladpeterselie, rode paprika, rode ui, voorgekookte kippenworstjes en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Krokante Parmezaanse kippenpootjes

Ingrediënten:
atkins bake mix, ei, kippendrumsticks, koolhydraatbeperkt brood, oregano, parmezaanse kaas, plantaardige olie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Kalkoengehaktbrood met pesto en spinazie

Ingrediënten:
diepvriesspinazie, ei, gedroogde oregano, kalkoengehakt, knoflook, koolhydraatbeperkt brood, peper, pesto, room en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Eendenborst met bramen-wijnsaus

Ingrediënten:
bramen, eendenborsten, gedroogde tijm, olijfolie, peterselie, rode wijn, suikervrije ahornsiroop, suikervrije pannenkoekenstroop, zoetstof, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Kip met een korstje van pistachenoten, sumak en sesanzaad

Ingrediënten:
citroenrasp, ei, kipfilet, olijfolie, parmezaanse kaas, pistachenoten, sesamzaad, sumak, tarwebloem en vers broodkruim

Keuken:
Turks
Soort:
gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

brining Chicken Breast

Ingrediënten:
pekel en kippenborst

Soort:
gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

brining Chicken Legs

Ingrediënten:
pekel en kippenpoot

Soort:
gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Kidney Sous Vide

Ingrediënten:
kalfsnier, kippennier, lamsnier, nieren, rundernier en varkensnier

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Fajitas met gegrilde kip

Ingrediënten:
avocado, bloemtortilla, citroensap, kipfilet, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, lente-ui, limoensap, olijfolie, oregano, tabasco, trostomaat, ui, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Pheasant Breast sous vide

Soort:
gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Duck Tongue Sous Vide

Ingrediënten:
eendentong

Soort:
gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Guinea Hen Leg Sous Vide

Ingrediënten:
parelhoenpoot en yoghurtmarinade

Soort:
gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Turkey Leg Sous Vide

Ingrediënten:
kalkoenpoten en pekel

Soort:
gevogelte