gevogelte

Zoek naar gevogelte in jouw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Oriëntaalse cocktailspiesjes

Ingrediënten:
ananas uit blik, arachideolie, artisjokharten, droge sherry, gemberwortel, groene paprika, kipfilet, sojasaus, verse basilicum en zoete chilisaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Gemarineerde kipfilet met rucola

Ingrediënten:
appel, balsamicoazijn, kipfilet, knoflook, limoen, olijfolie, rucola en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Uccelletti scappati con polenta - "Ontsnapte mussen" met polenta

Ingrediënten:
boter, extra vergine olijfolie, gedroogde porcini, gekruide bloem, gladde peterselie, instantpolenta, kalkoenfilet, kipfilet, mager rookspek, pijnboompitten, saus voor ontsnapte mussen, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Recept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Scaloppine di pollo con erbe - Kipfilet met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, boter, dille, extra vergine olijfolie, kervel, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, limoenrasp, limoensap, munt, peterselie, rozemarijn, spaanse peper en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Faraona con peverada - Parelhoen met peveradesaus

Ingrediënten:
kippenbouillon, kippenlevers, olijfolie, parelhoen, peterselie, rookspek, ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turkse kookkunst:

Çerkez tavuğu - Çerkez kip

Ingrediënten:
broodjes, cayennepeper, kip, knoflook, olijfolie, walnoten, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Intria - Marokkaanse kip met pasta

Ingrediënten:
bladpeterselie, dunne pasta, gemberpoeder, kaneel, kip, koriander, kurkuma, olie, peper, saffraandraadjes, saffraanpoeder, ui, vermicelli, water en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Pojo con bimbriyo - Bulgaarse kip met kweeperen

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, gekarameliseerde suiker, gemberpoeder, honing, kaneel, kip, kweeperen, peper, suiker, ui, water en zout

Keuken:
Bulgaars / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Tajine van kip met abrikozen

Ingrediënten:
bruine kippenfond, citroensap, gedroogde abrikoos, gekonfijte citroen, gember, honing, kaneelstokje, kip, knoflook, korianderblaadjes, uien en zonnebloemolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Tamme eendenbout met groene olijven en meiknolletjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine kippenbouillon, eendenbout, gekonfijte citroen, groene olijf, knoflook, laurier, meiknol, olie, rode wijn, tijm en uien

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Tamme eendenborst met gegrilde perziken

Ingrediënten:
boter, bruine kippenfond, eendenborstfilet, kardemompeul, kippenbouillon, perzik, rode port, rodewijnazijn, sjalot en zonnebloemolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Kip-dimsum

Ingrediënten:
bimi, hoisinsaus, ingelegde gember, kipfilet, kokosmelk, komkommer, koriander, limoen, paddenstoelen, rijstazijn, rode spaanse peper, sesamzaad, sojasaus, wittewijnazijn en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Gebraden kwartel met Italiaanse saucijsjes

Ingrediënten:
groentebouillon, italiaanse saucijsen, knoflook, kwartel, olijfolie, salie en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Ente mit Sellerie-Walnuss-Salat und Baharat-Sauce / Gebakken eend met selderij-walnootsalade en baharatsaus

Ingrediënten:
appel, baharatsaus, eend, kippenbouillon, peper, selderij-walnootsalade, ui, zatar-yoghurt en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Arabisch-Bayerisches Hendl mit Gurken-Ingwer-Salat / Arabisch-Beiersche kip met komkommer-gembersalade

Ingrediënten:
arabische kippenbout, beiersche kippenborst, chilizout, dille, gembersap, ingelegde gember, komkommer, olijfolie, peper, suiker en witte wijnazijn

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Arabische kippenbout

Ingrediënten:
griekse yoghurt, groentebouillon, kippenbouillon, kippenbout, kruidnagel, laurier, marokkaanse kip- en steakkruiden, mild chilizout, olijfolie, suiker en ui

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Arabisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sonja Bakker en N. van Ormondt - Zomerslank met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Zomerslank met Sonja:

Kalkoen met perzikensaus

Ingrediënten:
honing, kalkoenfilet, kippenbouillonblokje, knoflook, maïzena, olijfolie, perzik, perzikensap en sojasaus

Soort:
gevogelte
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Perlhuhnbrust auf Kartoffel-Auberginen-Puree mit Paprika-Orangen-Sauce / Gebakken parelhoenborst op aardappel-auberginepuree met paprika-sinaasappelsaus

Ingrediënten:
aardappel-auberginepuree, mild chilipoeder, olie, paprika-sinaasappelsaus en parelhoenfilet met huid

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Marokkaanse börek

Ingrediënten:
ei, filodeeg, groente, kipfilet, kippenbouillon, peper, roomboter en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebraden kip met citroen

Ingrediënten:
citroenen, kip, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebraden kip met knoflook en rozemarijn

Ingrediënten:
kip, knoflook, plantaardige olie, rozemarijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Kip met olijven en salie

Ingrediënten:
kip, knoflook, olijfolie, salieblaadjes, witte wijn en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Fricassee van Bresse-kip in roomsaus - fricassée de poulet de Bresse à la crème

Ingrediënten:
boter, bressekip, champignon, chardonnay, crème fraîche, suiker, ui, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Beiersche kippenborst

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, ei, griesmeel, kippenborstfilet, mild chilizout, nootmuskaat, olie, witbroodkruim en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte