gevogelte

Zoek naar gevogelte in jouw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver, Marton Deuchars, David Loftus en Chris Terry - Jamie's dinners 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:

Gebraden kip met citroen en gebakken rozemarijnaardappelen

Ingrediënten:
aardappel, citroen, kip, knoflook, mager rookspek, rozemarijn en tijm

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Kip met citroen & oregano

Ingrediënten:
boter, citroensap, kip, olijfolie en oregano

Keuken:
Grieks
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Hongaarse paprikakip

Ingrediënten:
cayennepeper, chilipoeder, groene paprika, kip, kippenvet, olie, paprikapoeder, rode paprika, suiker, tomaten, ui en zout

Keuken:
Hongaars / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Sissende kipfajita's

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bonen, bruine rijst, citroen, feta, gedroogde anchopeper, gedroogde chipotlepeper, kipfilet, komijnzaad, koriander, lente-ui, limoen, olijfolie, paprika, paprikapoeder, rode spaanse peper, rode ui, sojasaus, tomaat, volkorentortillas en yoghurt

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Kip met een kick

Ingrediënten:
chilisaus, gember, kippendij, knoflook, koriander, lente-ui, limoen, little gem, munt, olijfolie, radijs, rijstnoedels, rode spaanse peper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, vijfkruidenpoeder, vissaus en watermeloen

Soort:
gevogelte
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Duif met laurier en blauwebessensaus

Ingrediënten:
blauwe bessen, boter, crème de cassis, duiven, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode port, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Mexicaanse kip

Ingrediënten:
bacon, banaan, basmatirijst, cacaopoeder, citroen, doperwt, gedroogde anchopeper, gedroogde chipotlepeper, kipfilet, kippenbouillonblokje, knoflook, komijnzaad, lente-ui, okra, ontbijtspek, pindakaas, pure chocolade, rode paprika, rode spaanse peper, tijm, wortel en zilvervliesrijst

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding eend

Ingrediënten:
eend, peper, tamme eend, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Ganzenborst in balsamicoazijn - petto d'oca all'aceto balsamico

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, knoflook, olijfolie, peper, uitgebeende ganzenborst, verse chilipeper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Somer Sivrioglu en David Dale - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Ôrdek sarma - Snijbietpakketjes met eend

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, chilipoeder, droge sherry, eendenbout, freekeh, gedroogde zuurbessen, kaneelpoeder, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paprikapuree, rode paprika, snijbietblad, tomatenpuree, ui en yoghurtsaus

Keuken:
Turks
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

JCF (Jamie's fried chicken)

Ingrediënten:
appel, bloem, cajunkruiden, ciabatta, diepvriesmaïkolfjes, engelse mosterd, extra vierge olijfolie, kip, knoflook, magere yoghurt, maïsmeel, olijfolie, oud brood, polenta, rode ui, witte kool, wittewijnazijn, wortel en zoete aardappel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

kip m´hammar

Ingrediënten:
boter, gemberpoeder, kip, knoflook, paprikapoeder, saffraan, ui, verse koriander, verse peterselie, water, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

kipfilets in sinaasappelsaus

Ingrediënten:
bittere sinaasappel, boter, kipfilet, olijfolie, sinaasappel, verse munt, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Spaans / Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:

Parmezaanse kip met basilicum

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, mozzarella, parmezaanse kaas, pomodorini uit blik en scharrelkipfilet

Soort:
gevogelte
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:

Saltimbocca van kip met asperges

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, groene asperges, kipschnitzel, olijfolie, parmaham, peterselie en salie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Recept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:

Eendenborst

Ingrediënten:
eend, eendenborst, peper en zout, priknaald en vlees

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Bijgerecht uit Spice Wise:

Kipsaté

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:

Huisgemaakte gefrituurde kip

Ingrediënten:
arachideolie, boter, cayennepeper, ei, gedroogde gist, gedroogde oregano, gemalen koriander, karnemelk, kip, kippendijen, knoflookpoeder, maismeel, nootmuskaat, paprikapoeder, peper, peper en zout, slagroom, tarwebloem, ui, verse knoflook en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / buffet uit Jamie in 15 minuten:

'Geblakerde' kip

Ingrediënten:
avocado, extra vierge-olijfolie, feta, gemalen piment, gerookt paprikapoeder, kipfilet, koriander, lente-ui, limoen, mango, munt, olijfolie, paprika, quinoa, spaanse peper, spinazie, tuinkers en yoghurt

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Gehaktmengsel voor macaronipudding

Ingrediënten:
eiwit, kippenborst, nootmuskaat, peper, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Chao shi jian - Geroerbakte kipmengelmoes

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gember, kippenhart, kippenlever, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, reuzel, sesamolie, shaoxingwijn en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
gevogelte
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Yunnan kao ya - Geroosterde yunnan eend

Ingrediënten:
dipkruiden bij eend, dipsaus voor eend, donkere sojasaus, eend, honing, lente-ui, peper, water, witte rijstazijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Fazant in roomsaus - fagiano alla panna

Ingrediënten:
boter, citroensap, fazant, olijfolie, pancetta, peper, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht / avondmaal uit De Zilveren Lepel:

Kip babi - pollo alla babi

Ingrediënten:
kip, knoflook, olijfolie, peper, verse rozemarijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kapoen in kardoensaus - cappone in salsa di cardi

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroen, kalfsschenkel, kapoen, kardoens, kruidnagel, laurierblad, parmezaanse kaas, ui, verse bladpeterselie, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Kipfricassee met amandel en ei - pollo en pepitoria

Ingrediënten:
brood, droge sherry, eierdooier, geblancheerde amandelen, kip, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, saffraandraadjes, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Soort:
gevogelte