gevogelte

Zoek naar gevogelte in jouw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Gevogeltefarce

Ingrediënten:
kippenborst, room, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Grillhendl mit Salat von Gurke, Oliventomaten und Kichererbsen / Gegrilde kip met salade van komkommer, olijftomaten en kikkererwten

Ingrediënten:
appel, citroen, geklaarde boter, komkommersalade met olijftomaat en kikkererwten, maïskip, marokkaanse kip- en steakkruiden, mild chilizout, ui en zout

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Kipfilet als toevoeging aan ijsbergsalade met blauwschimmeldressing

Ingrediënten:
honing, kipfilet, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / voorgerecht uit Retour Japan:

Witte misosoep met boudin blanc van kip en enoki

Ingrediënten:
dunne darm, eiwit, enoki, kipfilet, kippenbouillon, slagroom, sojasaus, witte miso en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kalkoen-cranberrychili met rode en groene paprika

Ingrediënten:
aardappel, bospaddestoelen, champignons, chilipoeder, gedroogde cranberry's, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, groene paprika, italiaanse kruiden, kalkoengehakt, knoflook, koriander, olie, rodebessengelei, rode chilipeper, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, tomatenpuree, ui en worcestershiresaus

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Confit d'oie - Ingemaakte gans, in stukken verdeeld en ingemaakt in eigen vet

Ingrediënten:
épices fines, gans, ganzenvet, grof zeezout, jeneverbessen, kaliumchloride, laurier, suiker, tijm, varkensniervet, water en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Glasierte Wachtel auf Lauch-Champignon-Gemüse mit Granatapfelsauce / Geglaceerde kwartel op prei-champignongroente met granaatappelsaus

Ingrediënten:
boter, granaatappelpitten, kaneelstokje, kardemompeulen, kippenbouillon, kwartelborst, kwartelbout, olie, peper, prei-champignongroente, zoete granaatappelsiroop, zout en zure granaatappelsiroop

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Gemarineerde kalkoenfilet met komijn, koriander en witte wijn

Ingrediënten:
citroen, gemalen komijnzaad, kalkoenfilet, knoflook, koriander, munt, olijfolie, peterselie, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gegrillte Maispoulardekeule mit Paprika-\walnuss-Sauce / Gegrilde maïsbraadkipbout met paprika-walnootsaus

Ingrediënten:
maïskipbout, olijfolie, paprika-walnootsaus, za'atar en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / voorgerecht uit Retour Japan:

Eenpansgerecht van kleine haantjes, ui, knoflook, gekonfijte aubergine, grote garnalen en mosseltjes

Ingrediënten:
boerenbrood, boter, garnaal, gekonfijte japanse berggroenten, gevogeltefond, haan, knoflook, koriander, kruidnagelpoeder, mosseltjes, nootmuskaat, olijfolie, jonge prei, sojasaus en ui

Keuken:
Japans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Michel Hanssen - Spice Wise Too

Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise Too:

Kip pasanda

Keuken:
Indiaas / Pakistaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kippenbouten in een mosterdjasje

Ingrediënten:
bouillon, kippenbouten, mosterd, paneermeel, peterselie en vetstof

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Fasanenbrust mit Sauce riche und Trauben auf Weinkraut und Kartoffelpuree

Ingrediënten:
aardappelpuree met pijnapelpitten, boter, fazant, lardo, muskaatdruiven, olijfolie, rozemarijn, sauce riche, tijm, uitgebakken spek, wijnzuurkool, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:

'Lasagna' van parelhoenfilet, koolrabi en shii-take, met port-sojasaus

Ingrediënten:
boter, kippenfond, knoflook, koolrabi, olie, parelhoenfilet, rode port, shii-take, slagroom en sojasaus

Keuken:
Japans
Soort:
gevogelte
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Geroosterde kip met sambal pelecing

Ingrediënten:
kip en sambal pelecing

Keuken:
Balinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Frzantenreepjes in paddestoelensaus

Ingrediënten:
cantharel, crème fraîche, fazantenfilet, kastanjechampignons, madeira, oesterzwam, olijfolie, prei, sojasaus en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kippenbouten met rodekool

Ingrediënten:
frambozenazijn, gerookt spek, kippenbouten, krieken, maïszetmeel, munt, peper, rodekool, vetstof en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Basisbereiding een

Ingrediënten:
eend, olie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalkoenfilet met appelschijfjes

Ingrediënten:
appelen, bloem, kalkoenfilet, peper, poedersuiker, preiwit, rodebessengelei, selderij, sinaasappelen, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, tomatenpuree, ui, vetstof, viooltjes, wortel en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Saltimbocca van kalkoen

Ingrediënten:
basilicum, gerookte ham, kalkoenlapjes, peper, tomaten, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalkoenfiletgebraad met mosterd en peperroomsaus

Ingrediënten:
groene peperbolletjes, kalkoenfiletgebraad, mosterd, peper, rode sla, room, tomatenketchup, vetstof, waterkers, whisky en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

JCF (Jamie's fried chicken)

Ingrediënten:
appel, bloem, cajunkruiden, ciabatta, diepvriesmaïkolfjes, engelse mosterd, extra vierge olijfolie, kip, knoflook, magere yoghurt, maïsmeel, olijfolie, oud brood, polenta, rode ui, witte kool, wittewijnazijn, wortel en zoete aardappel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gepekelde kip

Ingrediënten:
boter, braadkip, citroen, knoflook, marsala, rozemarijn, water, witte wijn en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Ajam setan II (kip in zeer pikant gekruide saus)

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, ketjap manis, kip, knoflook, olie, sambal, ui en water

Keuken:
Indonesisch / Cajun
Soort:
gevogelte