gevogelte

Zoek naar gevogelte in jouw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Amsoi met kip - gai pad kiamchai

Ingrediënten:
ei, gemberwortel, ingelegde amsoi, kipfilet, knoflook, kratiem, nam pla, olie, suiker en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Kipfilet met tuinbonen, tijm. chorizo

Ingrediënten:
chorizo, kipfilet, tijm en tuinbonen

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / voorgerecht uit Retour Japan:

Witte misosoep met boudin blanc van kip en enoki

Ingrediënten:
dunne darm, eiwit, enoki, kipfilet, kippenbouillon, slagroom, sojasaus, witte miso en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Couscous met kip, courgette en amandelen

Ingrediënten:
abrikozen, amandelen, courgette, couscous, kaneel, kerriepoeder, kipfilets, knoflook, mango-red peppersap, olijfolie, ui en 
zout en peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Gekruid kipgehakt in bananenblad

Ingrediënten:
bananenblad, geelwortel, gember, kencur, kipgehakt, knoflook, kokosmelk, laos, lombok, rawit, salam, sjalot en trassi

Keuken:
Balinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

In palmblad geroosterde gekruide eend

Ingrediënten:
base gede, eend, kecap asin, kokosolie, palmblad, salam, tamarinde en trassi

Keuken:
Balinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Geroosterde kip - gai yang

Ingrediënten:
bai pak chee, cognac, gember, groente, kip, knoflook, kokosmelk, kratiem, nam pla, raak pak chee, rijstwijn, sojasaus, thaise vissaus, verse koriander, verse korianderwortel, whisky, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Kippenlever met ui - pad tap gai

Ingrediënten:
kippenlever, knoflook, kratiem, lente-ui, maggi, nam pla, olie, rode wijn, suiker, thaise vissaus, ui en whisky

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Parelhoenmousse

Ingrediënten:
brood, eikenbladsla, friseesla, fritessaus, gembersiroop, kerrie, magere smeerkaas, mayonaise, parelhoenfilet, peper, peterselie, pijnboompitten, selderij, tomaat, witte gelatine, witte wijnfond, zachte roomkaas, zonnebloempitten, zout en zure room

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Eend met zoet-pittige saus

Ingrediënten:
azijn, base megenep, eend, gula bali, kardemom, kokosmelk, rawit, selderij, sereh en sjalot

Keuken:
Balinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Saté van eendenfilet

Ingrediënten:
eendengehakt, geelwortel, gula bali, jeruk limo, knoflook, kokosmelk, rawit en sjalot

Keuken:
Balinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Gekruid eendengehakt in bananenblad

Ingrediënten:
bananenblad, base megenep, eendenfilet, kokosmelk en sambal mbe

Keuken:
Balinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kalkoenmousse

Ingrediënten:
brood, eikenbladsla, friseesla, fritessaus, gembersiroop, kalkoenfilet, kerrie, magere smeerkaas, mayonaise, peper, peterselie, pijnboompitten, selderij, tomaat, witte gelatine, witte wijnfond, zachte roomkaas, zonnebloempitten, zout en zure room

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:

Geplukte kippenbout met champignons en aardappel, met soja-gembersaus

Ingrediënten:
aardappel, boter, bouillon, champignons, ganzenvet, jonge gemberwortel, kippenbout, knoflook, laurier, notenolie, oesterzwammen, peterselie, shii-take, sojasaus en ui

Keuken:
Japans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kipmousse met gerookte kip

Ingrediënten:
brood, eikenbladsla, friseesla, fritessaus, gembersiroop, gerookte kipfilet, kerrie, magere smeerkaas, mayonaise, peper, peterselie, pijnboompitten, selderij, tomaat, witte gelatine, witte wijnfond, zachte roomkaas, zonnebloempitten, zout en zure room

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / voorgerecht uit Retour Japan:

Eenpansgerecht van kleine haantjes, ui, knoflook, gekonfijte aubergine, grote garnalen en mosseltjes

Ingrediënten:
boerenbrood, boter, garnaal, gekonfijte japanse berggroenten, gevogeltefond, haan, knoflook, koriander, kruidnagelpoeder, mosseltjes, nootmuskaat, olijfolie, jonge prei, sojasaus en ui

Keuken:
Japans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Gefüllte Stubenkücken mit Kalbsfarce - Met kalfsfarce gevulde poussin

Ingrediënten:
aardappelen, artisjokbodems, geklaarde boter, kalfsfarce, kalfsjus, ontbeende poussin, peper, tomaten, varkensnet, wintertruffel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Saté van mild zoet kipgehakt

Ingrediënten:
geelwortel, jeruk limo, kipgehakt, knoflook, kokosmelk, rawit en sjalot

Keuken:
Balinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Kip in pindangsaus

Ingrediënten:
base gede, citroenblaadjes, kip en sereh

Keuken:
Balinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Täubchen auf jungem Spinat mit Pinienkernen / Duif op jonge spinazie met pijnappelpitten

Ingrediënten:
boter, duif, duivenjus, gevogeltefond, knoflook, olijfolie, peper, pijnappelpitten, spinazie en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Amuse / diner uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Kippenlevertjes met mangochutney

Ingrediënten:
bloem, boter, kippenlevertjes, mangochutney, peper, tuinkers en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kipgehaktballetjes met knoflook

Ingrediënten:
ajam pangangsaus, bloem, bosui, boter, ei, gemberpoeder, havermout, kipgehakt, knoflook, koriander, paneermeel, peper, pindasaus, pittige ketjapsaus, sambal oelek en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Kipkarbonades gestoomd in bananenblad

Ingrediënten:
bananenblad, geelwortel, gember, gula bali, kencur, kipkarbonade, knoflook, kokosolie, lombok, peperkorrel, rawit, salam en sjalot

Keuken:
Balinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Gekruide reepjes kip

Ingrediënten:
be siap mepanggang, jeruk limo, kip, knoflook, lombok, sjalot, tomaat en trassi

Keuken:
Balinees
Soort:
gevogelte