gevogelte

Zoek naar gevogelte in jouw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Kwartels met gebrande miso-butterscotch en granaatappel-walnotensalsa

Ingrediënten:
boter, granaatappelmelasse, granaatappelpitten, grof zeezout, ingemaakte walnoten, kwartels, lichtbruine basterdsuiker, mirin, olijfolie, peterselie, sherryazijn, valdespino sherryazijn, walnoten, witte misopasta, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Peking-eend

Ingrediënten:
eend, honing en kruiden

Soort:
gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gelakte kwartel

Ingrediënten:
granaatappelstroop, kwartel en sojasaus

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:

Kipshoarma met bloemkoolrijst

Ingrediënten:
amandelen, bloemkool, garam masala, gember, kerriepoeder, keto, kippenborstfilet, knoflook, olijfolie, peper, rode chilipeper, room, tomatenpuree, ui, volle kokosmelk, water en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:

Duivelse kip

Ingrediënten:
bloemkool, boter, cheddar, gerookt paprikapoeder, groene chilipeper, jalapeños, keto, kippenborst, olijfolie, paprikapoeder, peper, roomkaas, slagroom, tomatensaus en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:

Ramen met eendenborst en shiratakinoedels

Ingrediënten:
champignons, eendenborst, eieren, gember, keto, kippenbouillon, knoflook, lente-uitjes, paksoi, peper, rode chilipeper, sesamolie, shiratakinoedels, sugarsnaps, tamari, taugé, visssaus en zout

Keuken:
Japans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Ragout ajam (Kip met gehaktballetjes en champignons)

Ingrediënten:
bloem, bouillon, champignons, citroensap, kip, mager gehakt, nootmuskaat, peper, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:

Kippenballetjes met ovengroenten

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, broccoli, chilivlokken, courgette, ei, feta, gedroogd basilicum, keto, kippengehakt, knoflook, olijven, peper, pofiber, rode paprika, rode ui, tijm en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:

Kip met kerriekool

Ingrediënten:
gezouten pinda's, kerriepoeder, keto, kippenhaas, kokosolie, kokosroom, peper, spitskool en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:

Kip met speksaus

Ingrediënten:
boter, broccoli, cheddar, gerookt paprikapoeder, kerstomaat, keto, kipfilet, komijn, paprikapoeder, peper, room, spek en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Thaise kipfilet uit de wok

Ingrediënten:
kipfilet, lente-ui, olie, pitabroodje, sla en thaise chilipasta

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Kalkoenrollade met gedroogde abrikozen & pancetta

Ingrediënten:
bloem, ei, fijne polenta, gedroogde abrikozen, kalkoenfilet, olijfolie, ongerookte pancetta, sjalot en witte wijn

Soort:
gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:

Kipkroketten

Ingrediënten:
bleekselderijblaadjes, bloem, boter, citroen, ei, gedroogd broodkruim, kip, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui en tomaat

Soort:
gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Gevulde duifjes - pichones rellenos

Ingrediënten:
ei, gevogeltebouillon, half-om-halfgehakt, jonge duif, kaneel, knoflook, paneermeel, peper, pijnboompitten, prei, reuzel, sjalot, verse peterselie, vet rookspek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Melk & dadels:

Briwat met kip

Ingrediënten:
bladerdeeg, blanke amandelen, ei, gemberpoeder, kaneel, kippenbout, koriander, kurkumapoeder, olie, olijfolie, peterselie, rozijnen, saffraanpoeder, witte ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Kip uit Oma's tijd

Ingrediënten:
allesbinder, boter, crème fraîche, gerookt vetspek, kip, peper, sjalot, kruiden en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Kip in het pannetje

Ingrediënten:
ananas uit blik, boter, ketchup, kipfilet, olie, paprika, peper, prei, rijst, ui en water

Keuken:
Hollands
Soort:
gevogelte
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Cuisses de caille aux champignons, sauce Sauterne - Kwartelpootjes met paddenstoelen en Sauternesaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, ganzenvet, gevogeltefond, kalfsglacé, kervel, kwartelpootjes, paddestoelen, peper, sauternes en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gevulde avocado met kip

Ingrediënten:
amandelschaafsel, ananas uit blik, avocado, citroensap, gerookte kipfilet, peper en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Amuse / diner uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Cuisses de caille fumées - Gerookte kwartelpootjes

Ingrediënten:
boter, frisee, kwartelfond, kwartelpootjes, peper, truffelvinaigrette en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Ajam peniki (Kip in pikant gekruide saus)

Ingrediënten:
asem, djahé, kemiries, kip, knoflook, rode lomboks, salam, santen, sereh, trassi, ui en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Ajam pangang I (Gekruide kip, in de oven geroosterd)

Ingrediënten:
boter, citroensap, ketjap manis, kip, knoflookpoeder, margarine, sambal oelek, uienpoeder en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met kip - sambal goreng ajam

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, djahé, gemberwortelpoeder, kipfilet, kippenvlees, knoflook, laos, sambal oelek, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Perdreau sauvage farci de foie d'oie et aux girolles - Met ganzenlever gevulde wilde patrijs en cantharellen

Ingrediënten:
boter, cantharellen, ganzenlever, kalfsglacé, knoflook, knoflookolie, laurier, olijfolie, pastadeeg, patrijzen, peper, peperkorrels, prei, tijm, ui, varkensnet, wortel en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
gevogelte