gevogelte

Zoek naar gevogelte in jouw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Flamingo of papagaai

Ingrediënten:
amulum, azijn, dadel, defrutum, dille, flamingo, komijn, kooknat, koriander, laserwortel, munt, papagaai, peper, prei, water en wijnruit

Keuken:
Romeins
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Kip met laser of knoflook

Ingrediënten:
garum, kapoen, kip, knoflook, lavas, peperkorrels en wijn

Keuken:
Romeins
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Duifjes in papillot

Ingrediënten:
champignons, duiven, peper, peterselie, sjalotjes, vetstof en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Gevogelte, ontbeend en gevuld

Ingrediënten:
boter, cognac, eend, ei, fazant, foie gras, kalfsfilet, kalkoen, kip, kippenlever, port, truffel en varkensnek

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Kip Heliogabalus met witte saus

Ingrediënten:
eiwit, garum, koriander, peperkorrels, pijnboompitten, prei, schapenmelk, soepkip, vers bonenkruid, volle melk, witte wijn en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kipfilet met exotisch fruit en mangosaus

Ingrediënten:
ananas, azijn, banaan, boter, bruine suiker, groene peper, kipfilet, kippenbouillonblokje, kiwi, limoenen, mango, olie, rood spaans pepertje, sinaasappel, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kipfilets zoetzuur

Ingrediënten:
ananas, kipfilets, maïszetmeel, olie, paprika's, peper, sojasaus, suiker, tomatenketchup, uien, vetstof, water, wijnazijn, wortelen, zoetzure ui en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Duif met salade

Ingrediënten:
acaciahoning, bieslook, duiven, eikenbladsla, kippenbouillon, peper, peterselie, rodewijnazijn, veldsla, vetstof, vinaigrette en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kalkoenrolletjes met mangosaus

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, ei, gembersiroop, kalkoenfilet, kippenbouillon, mango, oesterzwam, peterselie, schenkroom, wijn en zure room

Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kalkoensalade

Ingrediënten:
augurk, bieslook, bleekselderij, boter, citroensap, crème fraîche, eikenbladsla, gekookte ham, kalkoenfilet, kipkruiden, margarine, mayonaise en witte druiven

Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kipfilet in bladerdeeg met sinaasappel-kiwisaus

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, bladerdeeg, ei, gembernootjes, hazelnoot, kaneel, kerriepoeder, kipfilet, kiwi, margarine, prei, sinaasappel, sjalot en witte wijn

Soort:
gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Kipschnitzels gebakken met kaas & melk

Ingrediënten:
bloem, fontina, kipfilet, melk en olijfolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Ragoût van struisvogel

Ingrediënten:
azijn, bloem, garum, gekonfijte dadels, geroosterd komijnzaad, gort, honing, munt, olijfolie, passum, peper, selderijzaad en struisvogel

Keuken:
Romeins
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

In karnemelk gemarineerde kip

Ingrediënten:
bloem, citroen, karnemelk, kip, knoflook, olijfolie, rozemarijn en zoet paprikapoeder

Soort:
gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Kipschnitzels met citroen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, kipschnitzel, knoflook, olijfolie en salie

Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Gesmoord gevogelte met olijven

Ingrediënten:
bouillon, kip, olijfolie en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Romeins
Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Eendenborst met olijven

Ingrediënten:
borstfilet, boter, bouillon, cognac, groene olijven, margarine en zwarte olijven

Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Fazant, gebraden

Ingrediënten:
bardeerspek, boter, droge witte wijn, fazant, laurierblad, madeira, margarine, nootmuskaat, piment en tijm

Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Eendenborstfilet, waaier van

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, eendenborstfilet en peultjes

Soort:
gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Kipschnitzels met peterselie & kappertjes

Ingrediënten:
bloem, citroensap, kappertjes, kipfilet, knoflook, olijfolie en peterselie

Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kwartel met honing en groentesalade

Ingrediënten:
acaciahoning, babymaiskolf, koriander, kwartels, olijfolie, peper, rammenas, selderij, sherryazijn, sjalotjes, sojasaus, vetstof, wildfond, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Duif met honing en kruiden

Ingrediënten:
boter, duiven, gevogeltefond, honing, korianderkorrel, peper, peperkorrels, vetstof en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:

Pollo a la Catalana con ciruelas y piñones - Catalaanse kip met gedroogde pruimen en pijnboompitten

Ingrediënten:
gedroogde pruimen, kipdrumsticks, kippenbouillontablet, kippendijen, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, tomaten, witte ui, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Gebraden kip met laurier & jeneverbessen

Ingrediënten:
jeneverbes, kip, laurier, olijfolie en witte wijn

Soort:
gevogelte