gevogelte

Zoek naar gevogelte in jouw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Canard à l'orange - Gebraden eend met sinaasappelsaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, eend, geblancheerde sinaasappelschil, madeira, navelsinaasappel, oranjebitter, peper, port, sinaasappellikeur, sinaasappelsaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Cosce di pollo al vino cotto (kippendijen met vino cotto)

Ingrediënten:
citroen, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, scharrelkip en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry met rode paprika en amandelen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paprikapoeder, rode chilipeper, rode paprika, sjalot, sojasaus, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Gemarineerde kipfilet met rucola

Ingrediënten:
appel, balsamicoazijn, kipfilet, knoflook, limoen, olijfolie, rucola en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Pekingeend met bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde chinese noedels, gember, koriander, lente-ui, nam pla, pekingeend, peultjes, prei, rode spaanse pepertjes, sesamolie, steranijs, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Chinees
Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Wilde eend met perzikken

Ingrediënten:
boter, citroensap, frambozencompote, kleinwild, maïskiemolie, perzik, port, rode wijn, rode wijnazijn, suiker, wilde eend, wildfond, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Fazant zoals de jager hem bereidt

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, fazant, groene druiven, italiaanse slasaus, oregano, room, salie, sinaasappelrasp, sjalot, spek, witlof, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Kip met dragon

Ingrediënten:
arachideolie, boter, crème fraîche, dragon, kipfilet, peper, sjalot, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gebakken ganzenlever

Ingrediënten:
ganzenlever, ganzenvet, knoflook, melk, paprikapoeder, ui, water en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Kipspiesjes

Ingrediënten:
honing en kipfilets

Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Kip met chilipepers en paprika's

Ingrediënten:
cayennepeper, chilipoeder, curryblaadjes, gember, groene chilipeper, kip, knoflook, kurkuma, rode paprika, sesamolie, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Maqlub bi djaj - Kip met rijst

Ingrediënten:
blanke amandelen, kardemomzaaddozen, kip, kurkuma, langkorrelrijst, pijnboompitten, rozijnen, ui, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Antilliaans braadkuiken

Ingrediënten:
ananas, ananassap, azijn, boter, braadkuiken, cayennepeper, gelatine, grapefruit, olie, paprikapoeder, peper, sinaasappel, suiker, tomaten, witlof en zout

Keuken:
Antiliaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kippenborstfilet "Elvira"

Ingrediënten:
boter, braadkuikenborstfilet, citroen, dille, mayonaise, paprikapoeder, room, sherry, steurgarnaal, tabasco, tomaten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Renate Hagenouw en Valerie Ferguson - Het Beste Uit Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:

Geroosterde kip met citroen en kruiden

Ingrediënten:
boter, citroen, franse kwark, kip, kippenbouillon, laurierblad, peper, tijm, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Avondmaal uit Fresh en light:

Roerbak van kip, bleekselderie en peper

Ingrediënten:
bleekselderij, chilivlokken, kipfilet, korianderblaadjes, limoen, plantaardige olie en witte ui

Soort:
gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Ganzenlever in portgelei

Ingrediënten:
cayennepeper, ganzenlever, kippenbouillon, port, witte gelatine, zout en zwarte truffel

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kip gepocheerd in melk met kerrie

Ingrediënten:
boter, doperwten, kerriepoeder, kip, knoflook, laurierblad, melk, tijm, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Minty carrot chicken

Ingrediënten:
gember, groene chilipeper, kip, knoflook, kurkuma, munt, sesamolie, ui, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Patrijzen "Kayserberg"

Ingrediënten:
appel, azijn, basilicum, knoflookpoeder, olie, paprika, patrijs, peper, peterselie, rauwe ham, rode wijn, spek, tijm, tomaten, zout en zuurkool

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kipsaté met waterkastanjes en cashewnoten

Ingrediënten:
bataat, cajunkruiden, cashewnoten, chilipoeder, citroensap, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pindakaas, sojasaus, ui, water en waterkastanjes

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kipsaté met paprika

Ingrediënten:
bataat, cajunkruiden, chilipoeder, citroensap, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, groene paprika, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pindakaas, sojasaus, ui en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry met basilicum en kokosroom

Ingrediënten:
basilicum, citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, kokosroom, olie, paprikapoeder, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Koude fazant

Ingrediënten:
fazant, kalfsgehakt, madeira en truffel

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte