gevogelte

Zoek naar gevogelte in jouw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Eend

Ingrediënten:
bloedsinaasappel, eend, gedroogde lavendel, gemalen komijn, gemalen koriander, gemberpoeder, grapefruit, honing, peper en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Purdah pilau - Pastei met rijst en kip

Ingrediënten:
blanke amandelen, citroensap, eidooier, filodeeg, gemalen kardemom, kaneel, kip, langkorrelrijst, pasteideeg, peper, pijnboompitten, piment, ui, vermicelli, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Iraans / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gombàs libamàj - Ganzenlever met paddestoelen

Ingrediënten:
bloem, champignons, ganzenlever, ganzenvet, knoflook, melk, peper, peterselie, slagroom, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Vadas libamell - Ganzenborst als wildbraad

Ingrediënten:
azijn, bloem, ganzenborst, ganzenvet, gerookt spek, marinade, mosterd, suiker en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Basisrecept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Tepertö - Kaantjes

Ingrediënten:
ganzenhuid, ganzenvet, melk en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Coq au vin - Kip in rode wijn met uien, champignons en bacon

Ingrediënten:
bacon, beaujolais, bloem, boter, braadkip, bruine kippenbouillon, bruin geglaceerde witte uitjes, champignons, cognac, knoflook, laurier, peper, peterselie, rode bourgogne, rode côte du rhône, runderbouillon, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Caneton poêlé aux navets - In de pan gebraden eend met meiknolletjes

Ingrediënten:
eend, laurier, meiknolletjes, olie, peper, peterselie, reuzel, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Jonge korhoen met mascarpone en tijm

Ingrediënten:
boter, citroen, korhoen, mascarpone, olijfolie, rode wijn en tijm

Soort:
gevogelte
Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:

Pintade Marinee Grillee - Gegrilde gemarineerde parelhoen

Ingrediënten:
citroensap, groene peper, grof zout, knoflook, olie en parelhoen

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

pechugas de pichones con setas

Ingrediënten:
bleekselderij, duif, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode wijn, serranoham, tijm, ui, verse peterselie, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

parelhoen met saffraan-notensaus

Ingrediënten:
amandelen, brood, citroensap, fino sherry, gemalen kruidnagel, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, parelhoen, saffraandraadjes, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Kip met Parmezaanse kaas-cornflakekorst

Ingrediënten:
boter, cornflakes, kippenbouten, kippenpoten, knoflook, parmezaanse kaas en peterselie

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Struisvogel

Ingrediënten:
saus naar keuze en struisvogelfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:

Recept van de Quraysh

Ingrediënten:
ei, komijn, korianderzaad, murri naqi, olie, oregano, peper, saffraan, ui, vette kip, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Noord-Afrikaans / Arabisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:

Pigeon printanier - Voorjaarsduif

Ingrediënten:
boerenham, bouquet garni, doperwten, duif, jonge worteltjes, knoflook en witte ui

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gebraden eend met zwarte auberginesaus en mangomousse

Ingrediënten:
eend, gekarameliseerde gele paprika, mangocrème en zwarte auberginesaus

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Kaesapecsenye - Gebraden eend

Ingrediënten:
appel, eend, kweepeer, majoraan en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
gevogelte
Een recept uit L. Olthuis, Bert Strootman en B. Strootman - Spitsuurkoken - Gezond & Snel

Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:

Groenten en kip in een jasje ('tempura')

Ingrediënten:
bloem, japanse sojasaus, kipfilet, maïzena, spa rood, stevige groenten, wasabipasta en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Kacsasült káposztás evekedlovel töltve - Gebraden eend gevuld met koolvlekjes

Ingrediënten:
eend, eendenvet, ei, marjolein, olie, pastavierkantjes, peper, suiker, witte kool en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:

Judhaba met banaan

Ingrediënten:
banaan, brood, kip, rozenwater en suiker

Keuken:
Mediterraans / Arabisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Gevulde kalkoen

Ingrediënten:
citroensap, hashwa, kalkoen, knoflook, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:

Magret de Canard au Pineau et pommes en l'air - Eendenborst met Pineau en gebakken appel

Ingrediënten:
appel, boter, crème fraîche, eendenborst, peper, rode pineau des charente en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Kip met calvados en roomsaus

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, boter, braadkip, calvados, crème fraîche, jonagold appel, kippenbouillon, maïzena, peper, sjalot, tijm, verse peterselie, verse tijm, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Gebraden kip met harissa

Ingrediënten:
citroensap, harissa, olijfolie, scharrelkip, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
gevogelte