gevogelte

Zoek naar gevogelte in jouw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Boudin blanc; Franse witte worst van kip

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, ei, kipgehakt, slagroom, uien, volle melk en witte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kalkoensneetjes met witlof, spinazie en mozzarella

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, geklaarde boter, kalkoenschnitzel, mozzarella, olijfolie, paneermeel met kruiden, parmezaanse kaas, peper, spinazie, suiker, witlof en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Kip in room

Ingrediënten:
bieslook, boter, bouquet garni, champignons, citroensap, crème fraîche, kip, knoflook, peper, slagroom, witte ui, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kalkoensneetjes met ham en salie

Ingrediënten:
gevogelteglace, kalkoenschnitzel, mascarpone, olie, parmaham, salie, san daniele ham, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Parelhoen met zuring

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, gevogelteglace, magere room, parelhoen, sjalot, slagroom, vermout, witte wijn, zout, zuring en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Perfect krokant gebraden eend met pikante pruimenchutney

Ingrediënten:
bleekselderij, kaneelstokje, knoflook, komijn, rode pruimen, salie, sinaasappel, steranijs, tafelsuiker, tamme eend, ui, waterkers, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gefrituurde kipstukjes

Ingrediënten:
braadkip, citroenrasp, citroensap, ei, knoflook, meel, mosterdpoeder en olijfolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Jonge korhoen met mascarpone en tijm

Ingrediënten:
boter, citroen, korhoen, mascarpone, olijfolie, rode wijn en tijm

Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Coq au vin - Kip in rode wijn met uien, champignons en bacon

Ingrediënten:
bacon, beaujolais, bloem, boter, braadkip, bruine kippenbouillon, bruin geglaceerde witte uitjes, champignons, cognac, knoflook, laurier, peper, peterselie, rode bourgogne, rode côte du rhône, runderbouillon, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Caneton poêlé aux navets - In de pan gebraden eend met meiknolletjes

Ingrediënten:
eend, laurier, meiknolletjes, olie, peper, peterselie, reuzel, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:

Recept van de Quraysh

Ingrediënten:
ei, komijn, korianderzaad, murri naqi, olie, oregano, peper, saffraan, ui, vette kip, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Noord-Afrikaans / Arabisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:

Pintade Marinee Grillee - Gegrilde gemarineerde parelhoen

Ingrediënten:
citroensap, groene peper, grof zout, knoflook, olie en parelhoen

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit L. Olthuis, Bert Strootman en B. Strootman - Spitsuurkoken - Gezond & Snel

Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:

Groenten en kip in een jasje ('tempura')

Ingrediënten:
bloem, japanse sojasaus, kipfilet, maïzena, spa rood, stevige groenten, wasabipasta en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:

Magret de Canard au Pineau et pommes en l'air - Eendenborst met Pineau en gebakken appel

Ingrediënten:
appel, boter, crème fraîche, eendenborst, peper, rode pineau des charente en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:

Pigeon printanier - Voorjaarsduif

Ingrediënten:
boerenham, bouquet garni, doperwten, duif, jonge worteltjes, knoflook en witte ui

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:

Judhaba met banaan

Ingrediënten:
banaan, brood, kip, rozenwater en suiker

Keuken:
Mediterraans / Arabisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Eend met sinaasappelsaus op onze wijze

Ingrediënten:
boter, citroensap, cointreau, curaçao, eend, gevogeltebouillon, grand marnier, honing, mandarine napoléon, rode wijn, rode wijnazijn, sinaasappels, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Afrikaanse kip met rozijnen en pijnboompitten

Ingrediënten:
citroensap, gele rozijnen, kaneelpoeder, kipfilet, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, rode peper, verse munt en zout

Keuken:
Afrikaans / Mediterraans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Kippenleverpaté

Ingrediënten:
boter, cognac, kippenlever, ui en vieux

Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:

Massalakip

Ingrediënten:
ajumapeper, aromat, azijn, bouillontablet, kipfilet, knoflook, laurierblad, madame jeanette peper, massala, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Surinaams
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:

Surinaamse kip

Ingrediënten:
azijn, gemberwijn, ketjap, kipkarbonade, kippenbouillontablet, tomaten, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Surinaams
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Caneton rôti - Gebraden eend

Ingrediënten:
boter, bruine eendenbouillon, eend, peper, port, runderbouillon, salie, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Recepten voor de wok:

Kipballetjes met sesam

Ingrediënten:
druivenpitolie, eiwit, gemberwortel, hoisinsaus, kipfilet, knoflook, maïzena, pistachenoten, sesamzaad, verse dille, versgemalen zwarte peper, zoete chilisaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken eendeborst met bosbessen

Ingrediënten:
bosbessen, crème de cassis, eendenborst, rode wijn, rode wijnazijn, suiker, verse munt, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gevogelte