gevogelte

Zoek naar gevogelte in jouw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kip in de oven

Ingrediënten:
braadkip, kippenkruiden, laurier, maïszetmeel, peper, vetstof en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gebraden kip

Ingrediënten:
braadkip, kippenbouillon, kippenkruiden, maïszetmeel en vetstof

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Pomegranate Quail Stuffed with Cinnamon Pilav Served with Pumpkin Potato Mash - Granaatappelkwartel met kaneel pilaf, geserveerd met pompoen-aardappel puree

Ingrediënten:
aardappel, boter, granaatappelsaus, granaatappelzaden, kaneel, kwartels, melk, pompoen, rijst, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
gevogelte
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Gemarineerde korianderkip

Ingrediënten:
kip, knoflook, koriander, limoensap, olie, peperkorrels, zeezout en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Opor bebek (Een met pikant gekruid vulsel)

Ingrediënten:
djeroek poeroet, djinten, eend, kemirienoten, ketoembar, knoflook, kruisbessen, laos, salam, sambal oelek, santen, trassi, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Waterzooi van kip

Ingrediënten:
bieslook, kip, kippenbouillon, maïszetmeel, peper, preien, raapjes, room, selderij, uien, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kip met pruimen

Ingrediënten:
amandelschilfers, citroen, gedroogde pruimen, honing, kaneel, kerriepoeder, kip, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, olijfolie, peper, saffraan, uien en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kip met citroen

Ingrediënten:
citroenen, gemberpoeder, kip, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, laurier, olijfolie, saffraan, uien, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gemarineerde kip met champignons

Ingrediënten:
champignons, jeneverbes, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, peper, peterselie, rode wijn, selderij, spek, suiker, tijm, vetstof, wortel, zilveruitjes, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Gebratenes Rebhuhn auf sautiertem Spitzkohl mit Honigäpfel und Rielingsauce - Gebraden patrijs op gesauteerde spitskool met honingappel en rieslingsaus

Ingrediënten:
honingappel, knoflook, olie, parelhoenborst, patrijs, peper, poussins, rieslingsaus, rozemarijn, spitskool en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevulde fazant uit de pan - fagiano arrosto ripieno

Ingrediënten:
boter, fazant, gerookt vetspek, lever van fazant, pancetta, peper, slagroom, verse bladpeterselie, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

In kokosmelk gestoofde kip met gegrilde ananas

Ingrediënten:
ananas, gemberwortel, kipfilet, kokosmelk, rode peper, rode ui, sereh, thaise vissaus, verse koriander en zonnebloemolie

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gemarineerde kipfilets - petti in carpione

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, kipfilet, knoflook, olijfolie, paneermeel, peper, ui, verse salieblaadjes, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kip met worteltjes en hamblokjes

Ingrediënten:
gerookte ham, kip, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, sherry, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gemarineerde kip

Ingrediënten:
bonenkruid, kervel, kip, knoflook, mosterd, olie, peper, peterselie, room, suiker, tijm, uien, vetstof, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Coq au vin

Ingrediënten:
bouquet garni, braadkip, champignons, cognac, gerookt spek, kippenbouillon, knoflook, maïszetmeel, peper, rode wijn, sjalotjes, vetstof en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Duck Mutancana - Eend met Mutancanasaus

Ingrediënten:
abrikozen, blanke amandelen, bloem, boter, eend, honing, mutancanasaus, rode druiven, sjalot, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Munt-citroenkip met abrikozen en aardappels

Ingrediënten:
aardappel, abrikoos, chilivlokken, citroen, gedroogde munt, ingemaakte citroen, kippendijen, knoflook, munt, olijfolie, rode ui, zeezout, zuurkruid en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
gevogelte
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Gestoomde kipfilet

Ingrediënten:
basilicum, blanke bouillon, boter, kipfilet, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Citroenkip met aardappelblokjes

Ingrediënten:
aardappelen, citroen, kip, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, witte wijn en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Poulet aux dattes - Kip met dadels

Ingrediënten:
arachideolie, blanke amandelen, citroensap, dadels, foelie, honing, kaneel, kip, nootmuskaat, saffraan, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Romeinse galantine van kalkoen

Ingrediënten:
ei, ei, kalfsgehakt, kalfsvlees, kalkoen, knoflook, nootmuskaat, olijven, pistachenoten, radijs, truffel, uier, witte peper en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kipsalade met lauwwarme spekjesdressing

Ingrediënten:
azijn, bieslook, fijne mosterd, gerookte kipfilet, mager rookspek, olie, pijnboompitten, poedersuiker, sla en spekvet

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - JGV - A Life in 12 Recipes

Diner / hoofdgerecht uit JGV - A Life in 12 Recipes:

Ganzenstoofpot volgens Jeanine Vongerichten

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, gans, gnzenvet, knoflook, kosher zout, koffie, laurierblad, peper, riesling, tijm, ui en wortel

Keuken:
Aziatisch / Frans / Internationaal
Soort:
gevogelte