gevogelte

Zoek naar gevogelte in jouw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Barbecued Chicken Oyster and meatballs in Yakitori Marinade with deepfried chicken skin

Ingrediënten:
ananas, bosui, jalapeñopeper, eiwit, gember, gembersap, honing, kippendij, kippenvel, mirin, rijstazijn, sake, japanse peperplant, sesamolie, lichte sojasaus, sot-l'y-laisse, yakitorisaus en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Rouleau van parelhoen

Ingrediënten:
boter, eiwit, gedroogde morieljes, madera, parelhoenborstfilet, parelhoenvlees, pistachenoten, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

curing Duck Leg

Ingrediënten:
basis dry rub en eendenborst

Soort:
gevogelte
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Piccione alla vernaccia - Duif met vernaccia

Ingrediënten:
duiven, kippenhartjes, kippenlevertjes, knoflook, melk, olijfolie, oud witbrood, peperoncino en vernaccia di san gimignano

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Kip cotoletta

Ingrediënten:
citroensap, ei, extra vierge-olijfolie, kipfilet, panko, tipo 00-bloem, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gerookte eend op de wijze van sichuan

Ingrediënten:
bloem, eend, gember, lente-uien, maïsolie, medium dry sherry, salpeter, sesamolie, shaoxingwijn, sichuanpeper, sojaolie, steranijs, zout en zwarte theebladeren

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Cockscomb Sous Vide

Ingrediënten:
hanenkam

Soort:
gevogelte
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Ajam goeri (Drooggekookte pikante kip)

Ingrediënten:
djinten, gemalen kokos, kentjoer, ketoembar, kip, laos, rawit, rode lomboks, rode ui, santen, trassi, water, witte ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Gong Bao Chicken

Ingrediënten:
gedroogde chilipeper, gember, gong bao kip marinade, gong bao saus, kippenborst, knoflook, lente-ui, olie, geroosterde pindas en szechuanpeper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Kipschnitzels met citroen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, kipschnitzel, knoflook, olijfolie en salie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

In karnemelk gemarineerde kip

Ingrediënten:
bloem, citroen, karnemelk, kip, knoflook, olijfolie, rozemarijn en zoet paprikapoeder

Soort:
gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Gebraden kip met laurier & jeneverbessen

Ingrediënten:
jeneverbes, kip, laurier, olijfolie en witte wijn

Soort:
gevogelte
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Sambal goreng ajam (gekruide kip)

Ingrediënten:
citroensap, djahé, kip, knoflook, laos, sambal oelek, sereh, tomaten, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Chicken Gizzard Sous Vide

Ingrediënten:
kippenmaag en pekel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Cryosear a Duck Breast

Ingrediënten:
droogijs en eendenborst

Soort:
gevogelte
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Ajam makasar (Kip in gekruide saus uit Makasar)

Ingrediënten:
citroensap, kip, knoflook, laos, peper, salam, santen, sereh, ui, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Gans uit de oven

Ingrediënten:
appel, boterolie, gans, knolselderij, lavas, maïzena, majoraan, peper, peterselie, prei, ui, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gebakken kip met romescosaus

Ingrediënten:
amandel, boerenbrood, knoflook, ñoraspaprikas, olijfolie, peper, piepkuiken, sherryazijn, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Kwartel op pompoen met sherrysaus

Ingrediënten:
boter, kwartels, peper, pompoen, sherrysaus, tijm, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Duck with spiced Orange Sauce / Eend met gekruide sinaasappelsaus

Ingrediënten:
eendenborstfilet, kardemompeulen, peper, plantaardige olie, rijst, sinaasappelpartjes en sinaasappelsaus

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Taubenbrust mit Safran - Duivenborst met saffraan

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, duiven, gerookt mager spek, ham, jeneverbes, knoflook, olijfolie, peper, preiwit, pure chocolade, rode côte du rhône, saffraanpoeder, sjalot, suiker, tomatenpuree, wortel en zout

Keuken:
Frans / Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Entenbrust au Vinaigre - Eendenborst met azijn

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, eendenborst, kaneel, kruidnagel, laurier, rode wijn, sinaasappelmarmelade, tijm, tomatenpuree en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Kipkroketten

Ingrediënten:
ei, foelie, frituurvet, kippendijfilet, nootmuskaat, paneermeel, witte boterhammen en witte peper

Keuken:
Nederlands / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Krokant gebraden eend met zuurkool

Ingrediënten:
bloem, karwijzaad, kippenbouillon, kippenvet, knoflook, tamme eend, ui en zuurkool

Keuken:
Tsjechisch
Soort:
gevogelte