gevogelte

Zoek naar gevogelte in jouw eigen kookboeken

Gevogelte koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebratene Taubenpastete mit Feigen-Birnen-Salat - Pastei van gebraden duif met vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, duiven, geklaarde boter, jeneverbessen, kippenbouillon, knolselderij, korianderzaad, laurier, maïzena, olie, pasteivulling, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, strudeldeeg, tomatenpuree, ui, vijgen-perensalade, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kip babi - pollo alla babi

Ingrediënten:
kip, knoflook, olijfolie, peper, verse rozemarijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Parelhoen met room en citroen - faraona con panna e limone

Ingrediënten:
boter, citroensap, parelhoen, peper, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:

Kippenborst met preiroomsaus en wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
babybladspinazie, boter, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, knoflookpuree, laurier, prei, room, sjalot, tijm, wilde paddestoelen en witte wijn

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Duiven in rode wijn

Ingrediënten:
duif, knoflook, olijfolie, peper, sjalot, rode wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kiprolletjes met bieslook - involtini di pollo all'erba cipollina

Ingrediënten:
bloem, boter, kipfilet, olijfolie, peper, verse bieslook en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Pikante kip - pollo alla diavola

Ingrediënten:
cayennepeper, kip, olijfolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het ATAG kookboek:

Borrel kippenpootjes

Ingrediënten:
bosui, chilisaus, gemberpoeder, kippenpootjes, korianderpoeder, kurkumapoeder, paprikapoeder, peper, rietsuiker, rode peper, sesamzaad, verse koriander en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Eendenborst met zalf van pompoen, gestoomde rode kool en spruitjes, een chutney van ui, framboos en tijm en krokantje van roseval aardappel

Ingrediënten:
appelstroop, balsamicoazijn, frambozenjam, grof zeezout, olijfolie, peper, pompoen, rode kool, rode ui, rosevalaardappels, rozemarijn, spruitjes, tamme eendenborst, tijm en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Kalkoen omwikkeld met basilicum en pancetta

Ingrediënten:
banaansjalot, basilicum, bospeen, kalkoenmedaillons, knoflook, pancetta, peper, roomboter, salie, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Kalkoenfilet met paddenstoelen en spek en pedro-ximenezsaus

Ingrediënten:
andijvie, cranberrycompote, jus de veau, kalkoenfilet, kaneelstokje, kruidnagel, laurierblad, paddenstoelenmix, pecannoten, prosciutto cotto, sherry pedro ximenez, sinaasappel en zoete aardappel

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Love your lunch:

Gebraden kippendijen

Ingrediënten:
kippendijen, knoflooktenen, mosterdpoeder, rodewijnazijn, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Love your lunch:

Gebraden kalkoenborst

Ingrediënten:
kalkoenborst, olijfolie en 
zout en peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Kippenbout met een salade van gestoomde groenten

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bieslook, bospeen, chilipeperpoeder, doperwten, gemalen komijnzaad, gemberpoeder, gembersiroop, gerookt paprikapoeder, kippenbout, kurkuma, kwark, rode ui, sinaasappelzeste, verse maiskorrels en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Gebraden kip 'chasseur'

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, bloem, boerenkip, bouquet garni, champignon, dragon, olijfolie, sjalot, tomaat en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Kip tikka masala

Ingrediënten:
kippendij, masalasaus en tikkapasta

Keuken:
Indiaas
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippengehakt met bleekselderij

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, droge sherry, ketjap benteng manis, kippenbouillon, kippengehakt, maïzena, peper, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Murghi biryani - Kip biryani

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, braadkuiken, bulgaarse yoghurt, chilipeper, ei, foelie, gember, ghee, kaneel, kardemonpeulen, kippenbouillon, knoflook, koriander, kruidnagel, munt, rijst, saffraan, ui en zout

Keuken:
Pakistaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma

Diner / hoofdgerecht uit Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma:

Gefüllte Puterschnitzel mit Himbeeren - Gevulde kalkoenschnitzel mett frambozen

Ingrediënten:
fruit

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippegehakt met champignons

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, ei, kippenbouillon, kippengehakt, maïzena, nootmuskaat, peper, verse bladselderij en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Pollo ai quaranta spicchi d'aglio - Kip me veertig teentjes knoflook

Ingrediënten:
bleekselderij, grof zeezout, kip, knoflook, laurier, peterselie, rozemarijn, salie en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Tandoori murghi - Tandoori kip

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, gember, kip, knoflook, korianderzaad, kummelzaad, paprikapoeder, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
gevogelte
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Pintadeau à l'aigre-doux - Parelhoen met zoetzure saus

Ingrediënten:
boter, demi-glacesaus, parelhoen, peper, perensiroop, wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Gerookte eendenborst met selderij en gember-vossenbessensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, gember-vossenbessensaus, gerookte eendenborst, gladde peterselie, knolselderij, nootmuskaat, peper, preiwortel, romige vinaigrette, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Poulet aux fines herbes - Kip met tuinkruiden

Ingrediënten:
bloem, boter, dragon, kervel, kip, peper, peterselie, riesling, sjalot, slagroom, zout en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte