carpaccio/tartaar

Zoek naar carpaccio/tartaar in jouw eigen kookboeken

Carpaccio/Tartaar koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:

Viscarpaccio met roze peperkorrels

Ingrediënten:
citroen, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, roze peperkorrels, tijm, tonijn en zwaardvis

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:

Vleescarpaccio

Ingrediënten:
artisjok, asiago stagionato, brood, citroen, olijfolie, parmezaanse kaas en rundvlees

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Rauw rundvlees op de wijze van alba

Ingrediënten:
aspergepunten, bleekselderij, citroensap, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, peper, runderlende, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit M.B. Clark, M. Clark en Martin Brigdale - Trattoria

Diner / voorgerecht uit Trattoria:

Parmaham met vijgen en balsamicodressing

Ingrediënten:
balsamicoazijn, parmaham, parmezaanse kaas, peperkorrels en vijgen

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Tonijncarpaccio met een mosterddressing, kappertjes, tomaat en munt

Ingrediënten:
dijonmosterd, extra vierge olijfolie, kappertjes, munt, peterselie, tonijn, trostomaat, witte wijnazijn en zeezoutvlokken

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit M. van Stokkom en Thea Spierings - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Serranoham met pistachenoten

Ingrediënten:
citroen, kerstomaat, olijfolie, oregano, pistaches, rucola, serranoham en vleeswaren

Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit M. van Stokkom en Thea Spierings - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Provencaals gekruide runderentrecote

Ingrediënten:
frisee, gedroogde provencaalse kruiden, runderlende en vlees

Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit M. van Stokkom en Thea Spierings - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Runderhaas gevuld met olijventapenade

Ingrediënten:
parmezaanse kaas, runderhaas, tapenade en vlees

Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit M. van Stokkom en Thea Spierings - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Coppa di parma met gemengde sla

Ingrediënten:
coppa di parma, notenolie, sla en vleeswaren

Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Recept uit The Naked Chef is terug:

Carpaccio van rundvlees met bietjes, mierikswortelroom, waterkers en parmezaanse kaas

Ingrediënten:
balsamicoazijn, biet, citroen, creme fraiche, mierikswortel, mierikswortelroom, parmezaanse kaas, rundfilet, waterkers en witte wijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pittige çig köfte

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, citroen, gedroogde munt, gerookt paprikapoeder, ijsblokjes, mager lamsvlees, mild paprikapoeder, munt, olijfolie, rode chilipeper, sjalot en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Jamie Oliver - The Naked Chef is terug

Recept uit The Naked Chef is terug:

Dichtgeschroeide carpaccio van rundvlees met een korstje

Ingrediënten:
korianderzaad, oregano, rozemarijn en rundfilet

Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Geschroeide rosbief met knoflook, rozemarijn en paddestoelen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, cantharellen, gemengde sla, kastanjechampignons, knoflook, paddestoelen, parmezaanse kaas, radicchio, rozemarijn, rucola, rundvlees en truffelolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Tonijncarpaccio met een mosterddressing, kappertjes, tomaat en munt

Ingrediënten:
dijonmosterd, extra vierge olijfolie, kappertjes, munt, peterselie, tonijn, trostomaat, witte wijnazijn en zeezoutvlokken

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Tonijncarpaccio met een mosterddressing, kappertjes, tomaat en munt

Ingrediënten:
dijonmosterd, extra vierge olijfolie, kappertjes, munt, peterselie, tonijn, trostomaat, witte wijnazijn en zeezoutvlokken

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit M.B. Clark, M. Clark en Martin Brigdale - Trattoria

Diner / voorgerecht uit Trattoria:

Verse tonijncarpaccio

Ingrediënten:
parmezaanse kaas, rucola en tonijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Recept uit The Naked Chef is terug:

Carpaccio van rundvlees met pepertjes, gember, radijs en soja

Ingrediënten:
gember, groene peper, koriander, limoen, radijs, rode peper, runderfilet, sesamolie en sojasaus

Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

zwaardviscarpaccio

Ingrediënten:
citroen, olijfolie, peterselie, peterselie, zout en zwaardvismoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Nico Dingemans - From farm to fork in Twente

Recept uit From farm to fork in Twente:

Anguscarpaccio met al het moois uit de Twentse natuur

Ingrediënten:
balsamicoazijn, black angus ossenhaas, bloemkool, citroen, creme fraiche, dragon, gele biet, kervel, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, paddestoelen, rode biet, romanesco, rucola, shiso, sla, spinazie, tomaat, waterkers, witlof en witte biet

Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / voorgerecht uit Creative chef:

Veggie's nightmare

Ingrediënten:
avocado, balsamicosaus, inktvisinkt, komkommer, ossenhaas, parmezaanse kaas, spinazie en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / voorgerecht uit Het insectenkookboek:

Groentecarpaccio

Ingrediënten:
aardappel, bimi, buffalo's, eetbare bloemetjes, franse mosterd, frisee, gembersiroop, groene kruiden, koolzaadolie, radijs, ui, winterwortel, witte peper, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Soort:
carpaccio/tartaar / insecten
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:

Dunne plakjes rauwe ossenhaas met rucola

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, extra vierge olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas en rucola

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit M. van Stokkom en Thea Spierings - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Komkommer met kruidige tomatensaus

Ingrediënten:
kappers, knoflook, komkommer, kruiden, maïskiemolie, rucola, trostomaat en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit M. van Stokkom en Thea Spierings - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gegrilde entrecote

Ingrediënten:
balsamicoazijn, entrecote, knoflook en olijfolie

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit M. van Stokkom en Thea Spierings - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Carpaccio klassiek

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas en pijnboompitjes

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees