Dichtgeschroeide carpaccio van rundvlees met een korstje

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 175 in The Naked Chef is terug .

Soort:
carpaccio/tartaar

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Chilipoeder

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Zatar

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Salchichón - Gedroogde worst

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Tacokruiden

Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten