Recept uit Zalig zoet:
koelitsj
- Ingrediënten:
- bloem, eieren, boter, gedroogde vruchtjes, gist, poedersuiker, melk, rozijnen, rum, saffraandraadjes en zout
- Keuken:
- Russisch
- Soort:
- brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Recept uit Zalig zoet:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit A little bite of Beddington:
Snack of tussendoortje / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A little bite of Beddington:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Basisrecept uit Spice Wise:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De vrolijke keuken:
Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis: