Recept uit Zalig zoet:
koelitsj
- Ingrediënten:
- bloem, eieren, boter, gedroogde vruchtjes, gist, poedersuiker, melk, rozijnen, rum, saffraandraadjes en zout
- Keuken:
- Russisch
- Soort:
- brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Recept uit Zalig zoet:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Het groot fondue boek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koken met Sylvia Witteman:
Basisrecept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Creative chef:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Bijgerecht uit Creative chef:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De grote Kleyn:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër: