Haringen - seljodki

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 151 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Russisch
Gang:
brunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tripe Lyonnaise

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Uien opgevuld met gahakt en tomatensaus

Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Zomerse meloensalade

Een recept uit Anne Wilson - Smakelijke salades

Lever met spek en bruingebrande uien

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express