Romanoffaardbeien

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 234 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Russisch
Gang:
nagerecht
Soort:
vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Mousse di cioccolato

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Ragout van gemengde bessen

Een recept uit  - Deutsche Küche

Fragole allo zabaione e panna

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Aardbeiencoulis

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag