Paksoi

Paksoi wordt beschouwd als kool.

Paksoi of pak-choi is een langwerpige open kool met groene bladeren en spierwitte bladstelen van Aziatische origine. De groente is het gehele jaar verkrijgbaar en vaak afkomstig van Nederlandse glasteelt, maar ze komt ook uit Aziatische landen, Israël en Spanje.

Bron: Wikipedia, Afbeelding: HeerlijkZoeken/murb

Alternatieve naam: pak choy.

Zoek naar paksoi in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met paksoi in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste paksoi recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient paksoi:

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Paksoi & gedroogde bonito

Ingrediënten:
cashewnoten, gedroogde bonitovlokken, hazelnootolie, paksoi, tahin en umeboshi-azijn

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren