Geitenmelk

Geitenmelk wordt beschouwd als melk.

Zoek naar geitenmelk in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met geitenmelk in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste geitenmelk recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient geitenmelk:

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Reifer Ziegenkäse - Rijpe geitenkaas

Ingrediënten:
calciumchloride, fijn zeezout, geitenmelk, gist, mesofiele startcultuur voor kaas, stremsel, witte schimmelcultuur en zout met as

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Verse geitenkaas in bladeren gewikkeld

Ingrediënten:
bourbon, brandnetelblad, calvados, citroenblad, druivenblad, eau de vie, fijn zeezout, geitenmelk, groene koolblad, kastanjeblad, laurierblad, mesofiele startcultuur voor kaas, stremsel, stro en vijgenbladeren

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Feta

Ingrediënten:
calciumchloride, filmjölk, geitenmelk, koemelk, lipase, mesofiele startcultuur voor kaas, schapenmelk, stremsel, water en zeezout

Keuken:
Grieks / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Verse geitenkaas met een smaakje

Ingrediënten:
bloembladeren, fijn zeezout, gedroogde kruiden, gedroogd fruit, geitenmelk, honing, mesofiele startcultuur voor kaas, noten, rozijnen, stremsel en kruiden

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Ioncada

Ingrediënten:
melk en stremsel

Keuken:
Mediterraans / Italiaans