Paarse shiso

Zoek naar paarse shiso in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met paarse shiso in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste paarse shiso recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient paarse shiso:

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gepofte wortelen met mango, sesam en klaverzuring

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilipeper, fleur de sel, kerstomaat, klaverzuring, knoflook, kruidnagels, laurier, mango, munt, olijfolie, paarse shiso, peper, sesamzaad, steranijs, tijm en wortel

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Koreaanse bowl met gerst

Ingrediënten:
babyspinazie, courgette, donkere sesamolie, gochujang, gort, kastanjechampignons, misopasta, sesamzaad, shisoblaadjes en wortel

Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Gerolde sushi-variaties

Ingrediënten:
basilicum, gezouten pruimen, gezuurde rijst, ingemaakte daikon, ingelegde gember, japanse rijstazijn, japanse sojasaus, shiso-bladen, nori, wasabipasta en zalm

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit Ferran Adrià - Een dag bij elBulli

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:

Dooi

Ingrediënten:
ascorbinezuur, basilicum, bernagiebloemen, bernagiescheuten, eiwitpoeder, fondant, gelatine, glucose, groene dennenappels, groene shiso, isomalt, koffie, olijfolie, pijnpitten, rode shiso, suiker, vloeibare stikstof, zoethoutpasta en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Ossenhaastataki Met Jeneverbeszout En Ponzu

Ingrediënten:
arachideolie, cress, gember, jeneverbessen, kombu, lente-uien, limoensap, ossenhaas, rijstazijn, sesamzaad, shiso, sojasaus, zout en yuzusap

Soort:
vlees
Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Handgevormde sushi nigiri

Ingrediënten:
basilicum, dashi-bouillon, eieren, gezuurde rijst, ingelegde gember, inktvis, japanse rijstazijn, japanse sojasaus, mirin, nori-zeewier, shiso-bladen, tijgergarnaalstaarten, tonijn, wasabi, zalm, zeebrasem en zoete sherry

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Bouillon met krabvlees-radijspakketjes

Ingrediënten:
bonitovlokken, china rose radijs, enoki, heldere schaaldierenbouillon, korianderbloempjes, krabvlees, lime, mizunabloemen, olijfolie, peper, pomelo, shisoblaadjes, thaise basilicum en umeboshi

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Erwtjes-broccolisoep met munt

Ingrediënten:
kokosmelk, broccoliroosjes, citroen, erwtjes, extra vierge olijfolie, groentebouillon, kokosolie, linzen, pompoenpitten, shisoblaadjes, knoflook, ui, gember, verse muntblaadjes, versgemalen zwarte peper, zeezout en zuurdesem

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Pho met gamba's

Ingrediënten:
babypaksoi, bergamotcitroen, chinese bieslook, citroengras, daikon, djeroek poeroet, enoki, gamba's, heldere schaaldierenbouillon, koriander, kruisdisteloesterzwam, lichte sojasaus, mizunabloemen, olijfolie, rode shiso en thaise basilicum

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / pudding
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudige gebakken rijst met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, basmatirijst, boter, dille, knoflook, langkorrelrijst, lente ui, neutrale olie, peper, peterselie, rijst, shiso, sjalot en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

IJskruid

Ingrediënten:
bieslook, blauwe rozijnen, bonenkruid, dille, feta, ijskruid, koriander, mosterd, olijf, peper, rode paprika, rode ui, shiso, slasaus, suiker, tonijn, yoghurt en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:

Visbouillon met fregola, pijlinkvis en asperges

Ingrediënten:
citroengras, dille, fregola sarda, groene asperges, limequat, olijfolie, peper, pijlinktvissen, shisoblaadjes, thaise basilicum, tom kha kai van vis en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon