Haricot coco

Zoek naar haricot coco in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met haricot coco in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste haricot coco recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient haricot coco:

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:

Puree van tuinbonen met verse tuinbonen

Ingrediënten:
chiliflakes, fleur de sel, groentebouillon, haricot coco, kervel, knoflook, knoflookolie, laurier, piment d'espelette, sesamzaad, tuinbonen en zaatar

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Mariette van Tuyl - Puur zoet

Snack of tussendoortje uit Puur zoet:

Lionrepen

Ingrediënten:
gepofte quinoa, grove zoutvlokken, pindakaas, pinda's, pure chocolade en salty coco caramel

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Mariette van Tuyl - Puur zoet

Recept uit Puur zoet:

Peren tarte tatin

Ingrediënten:
appelmoes, bakpoeder, dadelstroop, havermout, kaneel, kokosolie, peren en salty coco caramel

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mariette van Tuyl - Puur zoet

Recept uit Puur zoet:

Bananoffee-kwarkcake

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, bananen, eieren, gelatineblaadjes, honing, kwark, salty coco caramel en vanille-extract

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Drinken / aperitief uit Thermomix Feest:

Ananascocktail

Ingrediënten:
ananas, angostura, batida de coco, citroen, eetbare bloemen, ginger ale, ijsblokjes, fruitpeper, kokosnoot, spuitwater, triple sec en zout

Soort:
cocktails
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Marokkaanse dafina met zoete toevoegingen

Ingrediënten:
dadels, ei, foelie, honing, kalfshaks, kaneel, karamel, kikkererwten, kweeperenjam, mergpijp, nieuwe aardappels, nootmuskaat, peper, runderboegschenkel, runderborst, runderhaks, runderschenkel, ui, witte bonen en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Hazelnut

Ingrediënten:
chococrunch, crème brúlée met koffie en hazelnoot, gebakken peer in calx, hazelnootbuizen, hazelnotencrunch, karamel, koffiesaus, krokantje van pistache, perencompote en pompernikkel