Pudding mère Brazier

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 239 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht
Soort:
ijs

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 231 voor de bereiding van “karamel, blz 231”. Zie bladzijde 238 voor de bereiding van “roomijs, blz 238”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Suikerzand

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Karamelijs

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Hangop met karamel en kletskop

delicious. magazine - 2010-05

Crème karamel

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker