Gemengde zeevis

Zoek naar gemengde zeevis in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gemengde zeevis in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gemengde zeevis recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gemengde zeevis:

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Provençaalse vissoep - bouillabaisse

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, donker boerenbrood, knoflook, krab, langoest, middellandse-zeevis, olijfolie, peper, pieterman, poon, saffraandraadjes, schorpioenvis, sinaasappelschil, tomaat, ui, wijting, zeebaars, zeeduivel en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Geroosterde dorade met salsa verde

Ingrediënten:
ansjovis, citroensap, dijonmosterd, dorade, extra vierge-olijfolie, kappertjes, knoflook, makreel, peper, bladpeterselie, rode mul, rode poon, zeebaars en zeezout

Soort:
barbecue/grill / vis
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Bouillabaisse met aioli

Ingrediënten:
aardappel, aioli, bouquet garni, citroensap, dorade, garnalen, knoflook, olijfolie, peper, pernod, prei, red snapper, rode poon, rogvleugel, romatomaat, saffraan, schorpioenvis, sinaasappelschil, stokbrood, ui, venkel, wijting, zeebaars, zeebrasem, zeeduivel, zeepaling, zeewolf en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Linguine met poon en tomaat

Ingrediënten:
chilivlokken, extra vergine olijfolie, knoflook, linguine, peper, pruimtomaat, red snapper, rode poon, roodbaars en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Rijst met vis uit Murcia < arroz caldero

Ingrediënten:
grouper, harder, knoflook, kortkorrelige rijst, middellandse-zeegarnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, poon, tomaat, zeebrasem, zeeduivel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:

Gestoofde vis in kokossaus - goelai ikan kelapa

Ingrediënten:
citroensap, dunne kokosmelk, garam masala, gedroogde kokos, klapper, knoflook, koenjit, kurkuma, prei, sambal oelek, schelvis, scherp kerriepoeder, ui, voorjaarsui, zeebaars, zeevis, zeewolf en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis