Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Torentje van ree met gebakken eendenlever
- Ingrediënten:
- eendenlever van wilde eend, gedroogde morieljes, kalfsjus, noilly prat en reerugfilet
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met eendenlever van wilde eend in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient eendenlever van wilde eend:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-11:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-10:
Recept uit delicious. magazine - 2009-07:
Recept uit delicious. magazine - 2009-07:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit delicious. magazine - 2010-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-12:
Recept uit delicious. magazine - 2014-10:
Recept uit delicious. magazine - 2013-12: