Cocos de paimpol

Zoek naar cocos de paimpol in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met cocos de paimpol in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste cocos de paimpol recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient cocos de paimpol:

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Verse geitenkaas in bladeren gewikkeld

Ingrediënten:
bourbon, brandnetelblad, calvados, citroenblad, druivenblad, eau de vie, fijn zeezout, geitenmelk, groene koolblad, kastanjeblad, laurierblad, mesofiele startcultuur voor kaas, stremsel, stro en vijgenbladeren

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / nagerecht uit La Mère Brazier:

Sorbet

Ingrediënten:
basterdsuiker, eau de vie naar keuze en fruitpuree naar keuze

Keuken:
Frans
Soort:
ijs
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Eendenleverpaté

Ingrediënten:
eendenlevers, fleur de sel, gembersiroop, marc de bourgogne, nootmuskaat, peper en rode port

Keuken:
Hollands
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Odettes Pannenkoekjes

Ingrediënten:
appel, goudreinette, boter, eau de vie framboos, kristalsuiker en pannenkoekbeslag

Keuken:
Frans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Snack of tussendoortje uit Zalig zoet:

bûche de noël

Ingrediënten:
armagnac, bloem, cacao, cognac, eau de vie, eieren, g boter, gezoete kastanjepuree, marsepein, poedersuiker en whisky

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Peren in chocolade - pere al cioccolato

Ingrediënten:
boter, eau de vie poire williams, fijne kristalsuiker, peer en pure chocolade

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / vegetarisch / chocolade
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Côte du boeuf

Ingrediënten:
boter, côte de boeuf-steaks, fleur de sel, kruidenboter, olie en peper

Keuken:
Frans
Soort:
vlees