Chinese wijn

Zoek naar chinese wijn in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met chinese wijn in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste chinese wijn recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient chinese wijn:

Een recept uit  - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Recept uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Won tonvulling

Ingrediënten:
chinese wijn, ei, gedroogde zwammen, gedroogde zwarte paddenstoelen, kipfilet, kleine gepelde garnalen, maïsmeel, oesters, sesamolie, sojasaus, suiker, varkensfilet, waterkastanje en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
gevogelte / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Tung kua chung - Gevulde pompoen

Ingrediënten:
bamboespruiten, gedroogde chinese paddestoelen, gember, kippenbouillon, komkommer, krab, lenteui, pompoen, sesamolie, sherry, sojasaus, witte wijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
groente
Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Hertenbiefstuk met rode portsaus

Ingrediënten:
cantharellen, gemengde paddenstoelen, hazelnoten, kastanjechampignons, oesterzwammen, ontbijtkoek, rode port, rode wijn, shiitake, spruiten, stoofperen, wildfond en zout en peper

Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Hertenbiefstuk met rode portsaus

Ingrediënten:
bessensap, cantharellen, gemengde paddenstoelen, hazelnoten, kastanjechampignons, oesterzwammen, ontbijtkoek, rode port, rode wijn, shiitake, spruiten, stoofperen, wildfond en zout en peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Seitan-paddenstoelenbrood

Ingrediënten:
appelsap, cider, eekhoorntjesbrood, glutenpoeder, groentebouillonblokje, linzen, shiitake, sojasaus, veganaise, witte wijn en zeezout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Vis Umani

Ingrediënten:
bamboescheuten, hijiki, lotuswortel, sojasaus, visbouillon, witte wijn en zeeduivel

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Groenten-ham-zult

Ingrediënten:
azijn, ei, gekookte ham, mixed pickles, vleesbouillon, witte asperge uit blik, witte gelatine en witte wijn

Keuken:
Duits