Rum-essence

Zoek naar rum-essence in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met rum-essence in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste rum-essence recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient rum-essence:

Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken / aperitief uit Thermomix Feest:

Pina Colada

Ingrediënten:
ananas, ananassap, kokosroom, roomijs, vanille-essence en witte rum

Soort:
cocktails
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Broodtaart

Ingrediënten:
bruine suiker, eieren, gekonfijte vruchten, melk, roomboter, rozijnen, rum, sneetjes witbrood, kaneel en vanille-essence

Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:

IJs met rum en rozijnen

Ingrediënten:
bruine rum, eidooier, lichtbruine basterdsuiker, mascarpone, rozijnen, vanille-essence en volle melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Kwarkvulling voor blintzes

Ingrediënten:
citroenrasp, eidooier, krenten, kwark, roomkaas, rozijnen, rum, suiker en vanille-essence

Keuken:
Hongaars / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

IJsvariaties obv chantilly meringuée

Ingrediënten:
aardbeienpuree, abrikozensaus, chocoladesaus, eiwit, frambozenpuree, geglaceerde kastanjes, gekarameliseerde walnoten, gekonfijte vruchten, gemarineerde perzik, kirsch, rum, suiker, vanille-essence en walnoten

Keuken:
Frans
Soort:
ijs
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Gegratineerde ananas

Ingrediënten:
ahornsiroop, ananas, blauwe rozijnen, bourbon, bruine basterdsuiker, eierdooier, eiwit, gemberpoeder, maïzena, sultanarozijnen, vanille-essence en witte rum

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Gekookte room

Ingrediënten:
bessen, donkere rum, gekonfijte sinaasappelschil, gelatine, koffieroom, suiker, vanille-essence en vanillestokje

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Appel-bosbessengénoise

Ingrediënten:
appelmoes, bloem, bloemsuiker, bosbessenconfituur, boter, eieren, griessuiker, rum, vanille-essence en zout

Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Banaan-karamelpudding

Ingrediënten:
banaan, bruine rum, citroensap, ei, gemalen kaneel, gemalen kardemom, halfvolle melk, suiker en vanille-essence

Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Crème pâtissière - Vanillecrème

Ingrediënten:
amandelessence, bittere chocolade, bloem, boter, cognac, eidooier, gemalen amandelen, kirsch, melk, oploskoffie, pudding, rum, sinaasappellikeur, suiker, vanille-essence en verkruimelde bitterkoekjes

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:

Tarte aux pommes - Appeltaart

Ingrediënten:
abrikozenglazuur, abrikozenjam, boter, calvados, citroenrasp, citroensap, cognac, crème fraîche, golden delicious, kaneel, pasteideegbodem, rum, sinaasappelrasp, slagroom, suiker en vanille-essence

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Normandisch gebak

Ingrediënten:
appels, bakpoeder, bloem, boter, ei, koffie-essence, kristalsuiker en rum

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak