Rum and Raisin Ice Cream - Rum en rozijnen ijs

Je vindt dit recept op pagina 11 in Heather Lambert - Ice Creams .

Keuken:
Amerikaans / Brits
Gang:
snack of tussendoortje / nagerecht
Soort:
vegetarisch / ijs
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Oatcake Ice Cream - Haverkoekijs

Een recept uit  - Heather Lambert - Ice Creams

Zabaglione

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Irish-coffeeroomijs

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Zabaglione met marsala

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek