Donkerbruin brood

Donkerbruin brood wordt beschouwd als bruinbrood.

Zoek naar donkerbruin brood in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met donkerbruin brood in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste donkerbruin brood recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient donkerbruin brood:

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kaasfondue met kruiden

Ingrediënten:
bieslook, brandewijn, citroensap, dille, donkerbruin brood, droge witte wijn, emmentaler, hollandse gatenkaas, kernhem kaas, kervel, knoflook, maïzena, oregano, peterselie en tuinkruiden

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Appelkaastoastjes

Ingrediënten:
appelen, bloemsuiker, citroensap, donkerbruin brood, schimmelkaas, selder, vetstof en walnoten

Soort:
hapjes
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Sneetje rosbief

Ingrediënten:
bruinbrood, casinobrood, citroenboter, gerookte rosbief, papaja, roggebrood, sla en toast

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Hubertussneetjes

Ingrediënten:
bruinbrood, hertenvlees, kers, mayonaise, paprikaboter, reevlees en sinaasappel

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Brood: wit, bruin of volkoren?

Ingrediënten:
bloem, boterham, brood, bruin brood, bruinbrood, eiwitten, krentenbol, meel, mout, roggebrood, snee brood, stokbrood, suiker, vet, volkorenbrood, volkorenmeel, witbrood, witbrood, zaden en zuurdesembrood

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Decoratief ansjovisbrood

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bruinbrood, ei, knoflookboter en peterselie

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Sneetje kip en meloen

Ingrediënten:
bruinbrood, casinobrood, gerookte kip, kruidenboter, meloen, peper, roggebrood, sla en toast

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Grof brood met rosbief

Ingrediënten:
boter, bruinbrood, peterselie, remouladesaus, roggebrood en rosbief

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Gehakte haring

Ingrediënten:
bruinbrood, ciderazijn, citroensap, ei, gele ui, haringfilet, wijnazijn, zonnebloemolie en zure appel

Keuken:
Russisch / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vis
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Sneetje garnaal

Ingrediënten:
bruinbrood, casinobrood, citroenboter, dille, gerookte garnalen, peterselie, roggebrood, sla en toast

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Sneetje ei

Ingrediënten:
bruinbrood, casinobrood, gerookt ei, kruidenboter, peper, roggebrood, toast en tomaten

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Gehakte haring met zure room

Ingrediënten:
bruinbrood, ciderazijn, citroensap, ei, gele ui, haringfilet, wijnazijn, zonnebloemolie, zure appel en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods / Oekraiens
Soort:
vis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Notenpaté

Ingrediënten:
bruinbrood, ei, hazelnoten, notenolie, pecannoten, pesto, sjalot en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / noten / paté/terrine
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Landsknechtenbrood

Ingrediënten:
bieslook, boter, bruinbrood, gerookte paling, roerei en zout

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Brood met emmentaler kaas

Ingrediënten:
boter, bruinbrood, emmentaler, paprikapoeder en ui

Keuken:
Zwitsers
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Hartige broodpudding

Ingrediënten:
bruinbrood, groene olijven, grove mosterd, harde kaas, melk, knoflook, ui, spinazie, zachte geitenkaas en zongedroogde tomaatjes