Tai tiao zeewiervlokken

Tai tiao zeewiervlokken wordt beschouwd als zeewier.

Zoek naar tai tiao zeewiervlokken in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met tai tiao zeewiervlokken in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste tai tiao zeewiervlokken recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient tai tiao zeewiervlokken:

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Zeewierbeslag

Ingrediënten:
aardappelmeel, aonori-ko zeewiervlokken, bakpoeder, bloem, tai tiao zeewiervlokken en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vegan / beslag/deeg
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Citroengras-ponzu

Ingrediënten:
citroensap, honing, kombu, limoensap, mirin en zeewier

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Ponzusaus

Ingrediënten:
citroensap, honing, kombu, limoensap, mirin, yuzu-sap en zeewier

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Oesters

Ingrediënten:
appel, foreleitjes, oesters, vloeibaar stikstof en zeewier

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Zeewier-'shake'

Ingrediënten:
cayennepeper, sesamzaad, zeewier en zout

Keuken:
Japans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Citrus-ponzu

Ingrediënten:
bloedsinaasappelsap, citroensap, grapefruitsap, honing, kombu, limoensap, mirin, pomelosap, sinaasappelsap, yuzu-sap en zeewier

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Worsestersaus zonder ansjovis

Ingrediënten:
bruine suiker, chilivlokken, chinese zwarte azijn, ingemaakte abrikozen, kombu, kruidnagels, melassestroop, peperkorrel, sojasaus, tamarindepasta, zeewier en zoethout

Keuken:
Brits
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Venus op je bord

Ingrediënten:
bladgoud, cacaopoeder, champagne, coquille, jakobsschelpen, oester, oesterblad, roomboter, sevrugakaviaar en zeewier

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige hapjes / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

zeebaars in zoutkorst

Ingrediënten:
citroen, gemengde peperkorrels, grof zeezout, venkelgroen, verse rozemarijn, verse tijm, zeebaars, zeekraal en zeewier

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis