Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Boyos de cebollas - Uienpasteitjes
- Ingrediënten:
- eidooier, olijfolie, parmezaanse kaas, pitadeeg, ui en water
- Keuken:
- Turks / Sefardisch / Joods
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Pitadeeg wordt beschouwd als deeg.
Alternatieve naam: pitabrooddeeg.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met pitadeeg in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient pitadeeg:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Patesserie:
Recept uit De wereld van de stroopwafel:
Bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Chickslovefood:
Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Patesserie:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Healthy Vega:
Recept van Chickslovefood:
Recept van Healthy Vega:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More: