Blanke rozijnen

Blanke rozijnen wordt beschouwd als rozijnen.

Alternatieve naam: bleke rozijnen.

Zoek naar blanke rozijnen in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met blanke rozijnen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste blanke rozijnen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient blanke rozijnen:

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Heel Holland Bakt en de Amandeltulband van Rutger

Ingrediënten:
amaretto, bakpoeder, blanke rozijnen, bloem, citroenrasp, poedersuiker, citroenrasp, donkere rozijnen, eieren, gemalen amandelen, gewelde abrikozen, ei, kristalsuiker, vanillearoma, paneermeel, boter, witte basterdsuiker en zout

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Pralines

Ingrediënten:
amandelen, chocolade, hazelnoten, marsepein en rozijnen

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Khoshaf - Compote van gedroogd fruit en noten

Ingrediënten:
blanke amandelen, blauwe rozijnen, gedroogde abrikozen, gele rozijnen, oranjebloesemwater, pijnboompitten, pistaches, pruimedanten, rozenwater en water

Keuken:
Sefardisch / Joods / Arabisch
Soort:
vegan / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Balouza - Pudding met rozensmaak

Ingrediënten:
blanke amandelen, maïzena, mastiek, pistaches, rozenblaadjesjam, rozenwater, rozijnen, suiker en water

Keuken:
Israëlisch / Sefardisch / Joods
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegan
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Granola

Ingrediënten:
agavesiroop, amandelen, banaan, gedroogde vijgen, gemalen kokos, havermout, hazelnoten, kokosvlokken, rozijnen, sesamzaadjes en zonnebloemolie

Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / nagerecht uit Het insectenkookboek:

Chocoladebrokken

Ingrediënten:
buffalo's, meelwormen, notenmix, pure chocolade en rozijnen

Soort:
insecten / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Ontbijt uit Een kookboek.:

Granola

Ingrediënten:
amandelschaafsel, blanke rozijnen, fijne havervlokken, hazelnoten, honing en water

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / rijst, granen en peulvruchten
Een recept uit Meneer Wateetons

Recept van Wateetons:

Deze bloedworst kan van jou zijn

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, bouillon, foelie, gerookt paprikapoeder, gerookte spekblokjes, kaneel, kinnebakspek, peper, piment, port en rozijnen

Een recept uit Dayenne Bos

Recept van Dayenne's Foodblog:

Power bars

Ingrediënten:
havermout, hersenen, kokosolie, noten, notenpasta, rozijnen, vanillearoma en zeezout

Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Recept uit Hét bakboek!:

Muffinbroodjes met gedroogd fruit

Ingrediënten:
aalbessengelei, abrikozenjam, boter, broodmix, gedroogde gewelde abrikozen, noten, rozijnen en vloeibare honing

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Maqlub bi djaj - Kip met rijst

Ingrediënten:
blanke amandelen, kardemomzaaddozen, kip, kurkuma, langkorrelrijst, pijnboompitten, rozijnen, ui, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Reerug Sint-Hubertus

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, gerookt spek, groene peperkorrels, notenmengeling, peper, reerug, room, rozijnen, vetstof, wijnmarinade en zout

Soort:
wild