Zeewiermix

Zeewiermix wordt beschouwd als zeewier.

Zoek naar zeewiermix in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met zeewiermix in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste zeewiermix recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient zeewiermix:

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:

Coquille-misomousseline

Ingrediënten:
algenmix, arbequina olijfolie, boter, coquille, ei, groene asperge, limoen, misolak, misovinaigrette, natuurazijn, norivel, sushi azijn, taugé, tempurabeslag, zeekraal en zeewiermix

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Ingelegde groenten en gerookt beenmerg

Ingrediënten:
appel, appel-balsamicoazijn, appelbloesem, bleekselderij, bloemkool, citroenverbena, dille, dilletakjes, dragon, duizendblad, fluitenkruid, komkommer, koolrabi, look-zonder-look, ossenmerg, rode biet, rozenbottelazijn, suiker, tijm, ui, varkensribbetjes, vogelmuur, water, witte dovenetel, wittewijnazijn, wortel, wortelgroen, zeewier en zout

Soort:
vlees
Een recept uit David Japy, Delphine de Montalier en Jane Teasdale - Rauw

Recept uit Rauw:

Ceviche van kreeft & limoendressing

Ingrediënten:
espelettepeper, lente ui, limoenrasp, limoensap, rauwe kreeftenstaarten, rijstazijn, rode paprika, sojasaus, waterkers, zeewier en zonnebloemolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

zeebaars in zoutkorst

Ingrediënten:
citroen, gemengde peperkorrels, grof zeezout, venkelgroen, verse rozemarijn, verse tijm, zeebaars, zeekraal en zeewier

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Frank van Dijl en Wim de Jong - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Daksalade

Ingrediënten:
amandelen, boekweit, bosuitjes, citroen, doperwten, groene asperges, groenten, komkommer, koriander, munt, rode ui, sesamolie, shiitake, sla, snijbiet, sperziebonen, tahin, tamari, veldsla, water, wortel, zeewier en zout

Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / avondmaal uit Nootje:

Amandelnotensalade

Ingrediënten:
amandelmelk, avocado, blanke amandelen, gedroogde babyvijgen, gemengde linzen, gepelde pistachenoten, kokoswater, limoensap, taugé, verse gember, waterkers, wortelen en zeewier

Soort:
vegetarisch / noten en zaden
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Gekruide visblokjes - poke

Ingrediënten:
ahitonijn, cayennepeper, chilipeper, chinese sesamolie, sojasaus, tonijn, ui, vis en zeewier

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Ponzusaus

Ingrediënten:
citroensap, honing, kombu, limoensap, mirin, yuzu-sap en zeewier

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vegetarisch / dipsaus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Zeewier-'shake'

Ingrediënten:
cayennepeper, sesamzaad, zeewier en zout

Keuken:
Japans
Soort:
vegetarisch / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Worsestersaus zonder ansjovis

Ingrediënten:
bruine suiker, chilivlokken, chinese zwarte azijn, ingemaakte abrikozen, kombu, kruidnagels, melassestroop, peperkorrel, sojasaus, tamarindepasta, zeewier en zoethout

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Citrus-ponzu

Ingrediënten:
bloedsinaasappelsap, citroensap, grapefruitsap, honing, kombu, limoensap, mirin, pomelosap, sinaasappelsap, yuzu-sap en zeewier

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vegetarisch / dipsaus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Ingelegde zwartoogbonen

Ingrediënten:
arame, dulse, honing, kombu dashi, linzen du puy, mirin, neutrale olie, peper, sjalot, zeewier, zout, zwarte linzen en zwartoogbonen

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / peulvruchten / vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Vissaus zonder vis

Ingrediënten:
bruine suiker, knoflook, limoen, palmsuiker, sojasaus en zeewier

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snelle edamame met zeewier

Ingrediënten:
borlottibonen, edamamebonen, gemberwortel, groentebouillon, hijiki, kombu dashi, lente ui, limabonen, neutrale olie, peper, sojasaus, tuinboon, zeewier en zout

Keuken:
Japans
Soort:
vegetarisch / peulvruchten / vegan