Jerk-seasoning

Jerk-seasoning wordt beschouwd als kruidenmix.

Zoek naar Jerk-seasoning in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met Jerk-seasoning in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste Jerk-seasoning recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient Jerk-seasoning:

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Zwaardvis met sinaasappel-mangosalsa

Ingrediënten:
gemberpoeder, Jalipenopeper, Jerk-seasoning, koriander, lente-ui, limoensap, mango, olijfolie, sinaasappel, sinaasappelsap, tequila en Zwaarvissteak

Keuken:
Caraïbisch
Soort:
Hoofdgerecht - Vis
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Snack of tussendoortje uit BioBudget:

Tricolore schillenchips

Ingrediënten:
aardappelschillen, grof zeezout, kruiden, kruidenzout, schil van biet en schil van winterwortel

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Goudse-kaassoep

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, extra belegen goudse kaas, gemengde kruiden, groene pesto, jonge jenever, kervel, kippenbouillon, lente ui, margarine, melk, nootmuskaat, oud volkorenbrood en peterselie

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Knoflookpolenta

Ingrediënten:
aubergine, boter, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, polenta, pomodoritomaat, suiker en verse kruiden

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / bijgerecht uit Home made:

Tabouleh met granaatappel

Ingrediënten:
bulhur, citroensap, gemengde kruiden, granaatappel, haricots verts, olijfolie, peper, tuinbonen en zout

Soort:
salade / vegetarisch / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / lunch uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Koude kruidige ditalini

Ingrediënten:
ditalini, gemengde kruiden, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, tonijn op olie, worcestersaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Geroosterd gekruid vlees

Ingrediënten:
boter, cognac, dijonmosterd, droge witte wijn, gemengde kruiden, kalfsbouillon, kalfsrollade, knoflook, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees