Anchopeper

Anchopeper wordt beschouwd als chilipeper.

Alternatieve naam: ancho chilipeper.

Zoek naar anchopeper in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met anchopeper in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste anchopeper recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient anchopeper:

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Recept uit Jeruzalem:

Pilpelchuma

Ingrediënten:
anchopeper, cayennepeper, gemalen karwijzaad, gemalen komijn, knoflook, mild paprikapoeder, pasilla chilipeper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Chilipoeder

Ingrediënten:
anchopeper, cayennepeper, komijnzaad, korianderzaad, milde chilipeper, oregano en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mexicaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Chilipulver - Chilipoeder

Ingrediënten:
anchochilipoeder, cayennepeper, gedroogde oregano, knoflookpoeder en komijnzaad

Keuken:
Tex-mex / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Chilimayonaise

Ingrediënten:
anchopeper, chipotlepeper in adobosaus, citroensap, dijonmosterd, eidooier, neutrale olie, peper, sherryazijn, thaise pepers, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Basisrecept uit Veggie in 30 minuten:

Tacokruiden

Ingrediënten:
anchochilipeperpoeder, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, oregano, paprikapoeder en zout

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Chili-bisque

Ingrediënten:
chipotlepeper, gedroogde anchopepers, groentebouillon, knoflook, langkorrelrijst, laurier, olijfolie, room, zout en zwarte peper

Keuken:
Tex-mex
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Geroosterde asperges met romescosaus en appelbalsamico

Ingrediënten:
amandelen, appelsap, balsamicoazijn, fijne kristalsuiker, gedroogde anchopeper, amandel, groene asperges, grof zeezout, olijfolie, pruimtomaten, rode chilipeper, sherryazijn, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Chilivis met tahin

Ingrediënten:
citroensap, fijne kristalsuiker, gedroogde anchopeper, heilbot, karwijzaad, knoflook, koriander, olijfolie, rode chilipepers, romatomaten, tahin en tomatenpuree

Soort:
vis
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Pikante meiknolletjes

Ingrediënten:
appelazijn, citroensap, fijne kristalsuiker, gedroogde anchopeper, ingemaakte citroenen, kardemom, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, koriander, meiknolletjes, olijfolie, rode chilivlokken, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Rode molesaus

Ingrediënten:
amandelen, anchopeper, cacao, donkerbruine suiker, guajillo-pepers, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, pasilla chilipeper, piment, rozijnen, tomatenpuree en ui

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Taco-Gewürz - Tacokruiden

Ingrediënten:
anchochilipoeder, cayennepeper, gedroogde oregano, kardamompeulen, komijnzaad, maïzena, paprikapoeder edelsusz, suiker, uienpoeder en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mexicaans / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rode linzen met chaat masala

Ingrediënten:
anchopeper, arachideolie, boter, chaat masala, chilipeper, gele spliterwten, gember, gemberwortel, kardemom, kardemompeul, knoflook, koriander, kruidnagel, moong dal, peperkorrel, rode linzen en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Eierbloemsoep, mexicaanse stijl

Ingrediënten:
anchopeper, cheddar, ei, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, monterey jack kaas, olijfolie, queso fresco, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rode linzen met knolselderij

Ingrediënten:
anchopeper, arachideolie, boter, gele spliterwten, gemberwortel, kardemompeul, knoflook, knolselderij, koriander, kruidnagel, moong dal, mosterdzaad, peperkorrel, rode linzen en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rode linzen met rabarber

Ingrediënten:
anchopeper, arachideolie, boter, gele spliterwten, gemberwortel, kardemompeul, knoflook, koriander, kruidnagel, moong dal, mosterdzaad, peperkorrel, rabarber, rode linzen en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudigste dal

Ingrediënten:
anchopeper, arachideolie, boter, gele spliterwten, gemberwortel, kardemompeul, knoflook, koriander, kruidnagel, moong dal, mosterdzaad, peperkorrel, rode linzen en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rode linzen met daikon of radijs

Ingrediënten:
anchopeper, arachideolie, boter, daikon, gele spliterwten, gemberwortel, kardemompeul, knoflook, koriander, kruidnagel, moong dal, mosterdzaad, peperkorrel, radijs, rode linzen en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch