Jus van geroosterde granen

Jus van geroosterde granen wordt beschouwd als jus.

Zoek naar jus van geroosterde granen in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met jus van geroosterde granen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste jus van geroosterde granen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient jus van geroosterde granen:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Broodje po' boy met borststuk

Ingrediënten:
augurk, borststuk, ciabatta, engelse mosterd, ijsbergsla, jus, rode spaanse peper, tuinkers en zure uien

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gevulde pastarolletjes - cannelloni ripieni

Ingrediënten:
bloem, caciocavallo, ei, jus, nootmuskaat, olijfolie, pecorino, peper, rundergebraad, tarwegriesmeel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Ragout of Grains

Ingrediënten:
bruine kippenjus, champignons, citroensap, druivenpitolie, eendenvet, foie gras van eend, foie gras van gans, bospaddestoel, parelgort, quinoa, shiitake, sjalot, spelt, water en zilvervliesrijst-spruiten

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Foeksiestamp

Ingrediënten:
aardappel, ananas uit blik, andijvie, boter, jong belegen kaas, jus, melk, nootmuskaat, spekjes en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stamppot
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Primitieve plakjes

Ingrediënten:
bakpoeder, eieren, gehakt, lichte basterdsuiker, milde olijfolie, rozijnen, sinaasappelsap, speltmeel, walnoten, wortels en zout