Recept uit La Mère Brazier:
Hongaarse saus
- Ingrediënten:
- boter, bouquet garni, double cream, paprikapoeder, ui, velouté en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Velouté wordt beschouwd als witte saus.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met velouté in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient velouté:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Snack of tussendoortje uit La Mère Brazier:
Recept uit delicious. magazine - 2014-06:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht / basisrecept uit delicious. magazine - 2009-06:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: