Crêpes farcies et roulées au velouté - Opgerolde gevulde flensjes met velouté-vulling

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 198 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Flensjes met ham en kaas - crêpes al prosciutto e fontina

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

flensjes met kardoens en bechamel - crêpes con i cardi

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Crespelle di magro - Gevulde flensjes met spinazie en ricotta

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Crespelle met Bolognesesaus

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken