Vruchtenlikeur

Vruchtenlikeur wordt beschouwd als likeur.

Alternatieve naam: fruitlikeur.

Zoek naar vruchtenlikeur in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met vruchtenlikeur in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste vruchtenlikeur recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient vruchtenlikeur:

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Dikkertjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, melk, poedersuiker, roomboter, gele rozijnen, suiker, vanillesuiker en vruchtenlikeur

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Drinken uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Feestelijke prosecco

Ingrediënten:
bloedsinaasappel, campari, clementine, fruitlikeur, granaatappelpitjes, grapefruit, passievrucht, prosecco, rode vruchten en sleedoorngin

Soort:
drank (alcoholisch) / feestdagen
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Bij de koffie uit Heerlijk simpel:

Donken muffins

Ingrediënten:
ei, fruitlikeur, karnemelk, limoncello, vanillesuiker, walnotenlikeur, witte basterdsuiker, zelfrijzend bakmeel en zonnebloemolie

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Vruchtensalade uit het Zwarte Woud

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, honing, perzikken uit blik, pruimencompote, pruimenlikeur, williamsperen en zachtzure appel

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Soezen met advocaat

Ingrediënten:
advocaat, bananen, bananenlikeur, bloemsuiker, chocoladeglazuur, citroen, slagroom en soezendeeg

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Liever lokaal:

Vlierbloesemtaart

Ingrediënten:
biscuitjes, boter, crème de pêche, crème fraîche, gelatine, koekjes, perziklikeur, slagroom, suiker, vlierbloesemgelei, vlierbloesemschermen en vlierbloesemschermensap

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Appellatkes

Ingrediënten:
appel, bier, bloem, cognac, donkere rum, ei, fruitlikeur, kaneelpoeder, melk, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, water en zout

Keuken:
Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegetarisch