Ontbijt / lunch uit De Spaanse keuken:
pan de cebada
- Ingrediënten:
- gerstemeel, maïsmeel, patentbloem, gist, volkorenbroodmeel, water en zout
- Keuken:
- Europees / Spaans
- Soort:
- brood en broodgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Gerstemeel wordt beschouwd als meel.
Alternatieve naam: gortebloem.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gerstemeel in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gerstemeel:
Ontbijt / lunch uit De Spaanse keuken:
Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Basisrecept uit Nachtbrood:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Ons bakboek:
Snack of tussendoortje uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Basisrecept uit Minimania:
Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Chickslovefood:
Lunch / bijgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept van Talk Nomz To Me:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Pure Foodie:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Basisrecept uit Wereldkeuken Italie:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Goed zoet:
Diner / lunch / nagerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania: