Ontbijt / lunch uit De Spaanse keuken:
pan de cebada
- Ingrediënten:
- gerstemeel, maïsmeel, patentbloem, gist, volkorenbroodmeel, water en zout
- Keuken:
- Europees / Spaans
- Soort:
- brood en broodgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Gerstemeel wordt beschouwd als meel.
Alternatieve naam: gortebloem.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gerstemeel in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gerstemeel:
Ontbijt / lunch uit De Spaanse keuken:
Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Basisrecept uit Nachtbrood:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Ons bakboek:
Snack of tussendoortje uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Basisrecept uit Minimania:
Lunch / bijgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept van Chickslovefood:
Recept van Talk Nomz To Me:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Basisrecept uit Minimania:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / nagerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Goed zoet:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: