Lente-ui

Lente-ui wordt beschouwd als ui.

Alternatieve namen: bosui, lente ui, lente-uien, lente uitje, lente-uitje, lente-uitjes, voorjaarsui en voorjaarsuitjes.

Zoek naar lente-ui in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met lente-ui in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste lente-ui recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient lente-ui:

Een recept uit Noel Cottrell, D. Pieters en M. Cottrell - Sushi, lekker en eenvoudig

Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:

Maki

Ingrediënten:
age, avocado, chili-kruiden, garnaal, gedroogde pruimen, gestoomde zalm, ijsbergsla, kalebas, komkommer, lente-ui, mayonaise, omelet, reuzengarnaal, rijstazijn, sesamzaadjes, surimi, sushirijst, tonijn, wasabi, wortel, zalm, zalmkaviaar en zeewiervellen

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / vegetarisch
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Rode rijst

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, chilivlokken, diepvrieserwtjes, komijnpoeder, lente-ui, olie, paprika, peper, rode peper, knoflook, tomaat, tomatenpuree, ui en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Lente-ui, gegrild

Ingrediënten:
koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, lente-ui, ponzusaus, tahin-sojasaus en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Glasmie met arame

Ingrediënten:
arame bruinwier, glasmie, lente-ui, ponzusaus en walnoten

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Misosoep

Ingrediënten:
hatcho miso, kombu dashi, lente-ui, miso en zijdetofu

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Misosoep met zeewier

Ingrediënten:
hatcho miso, hijiki, kombu, kombu dashi, lente-ui, miso en zijdetofu

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Misosoep met glasmie

Ingrediënten:
glasmie, hatcho miso, kombu dashi, lente-ui, miso en zijdetofu

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch