bij de koffie

bij de koffie

Zoek naar bij de koffie in jouw eigen kookboeken

De lekkerste bij de koffie recepten

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / bij de koffie uit Tomaten:

Tomaten, freekeh en avocado

Ingrediënten:
arganolie, avocado, citroen, freekeh, kerstomaat, lente-ui, pijnboompitten, verse peterselie en zongedroogde tomaten in olie

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

guirlache

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, hazelnoten, kristalsuiker en olie

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / snoep / vegetarisch
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Koekjes met pecannoten

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, kristalsuiker en pecannoten

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Koekjes uit Córdoba

Ingrediënten:
bloem, boter, dulche de leche, eierdooiers, kristalsuiker, melk en vanillesuiker

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Zandkoekjes uit Sablé-sur-Sarthe

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooiers, kristalsuiker, melk en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Bij de koffie uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Ancini di Orvieto - Anijskoekjes uit Orvieto

Ingrediënten:
anijs, bakpoeder, bloem, olijfolie, suiker, venkelzaad en zoete witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegan
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Krentenbrood

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, kristalsuiker, melk, sultanarozijnen, thee, gist en zout

Soort:
zoet / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Taart met gekaramelliseerde appels

Ingrediënten:
appels, bakpoeder, bloem, boter, citroen, eieren, eiwitten en kristalsuiker

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Normandische appeltaart

Ingrediënten:
appels, bloem, boter, calvados, eieren, krenten, kristalsuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Trifle

Ingrediënten:
ananasschijven op siroop, eierdooiers, gekonfijte kers, kristalsuiker, luchtig gebak, melk, sherry en slagroom

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Frambozensoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooiers, eiwitten, frambozen, kristalsuiker, melk, suiker en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Cheesecake met vanille

Ingrediënten:
biscuits breton, boter, eieren, kristalsuiker, vanillestokje, vanillesuiker, verse kaas en zure slagroom

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Parijse flan

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, kristalsuiker, melk, vlapoeder, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Bretonse pruimentaart

Ingrediënten:
bloem, eieren, krenten, kristalsuiker, melk, poedersuiker, pruimedanten, thee en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Chocoladetaart

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, ei, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en zout

Soort:
zoet / koek en gebak / chocolade
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Witte chocoladetaartjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eierdooiers, kristalsuiker, room, vanillestokje en witte kookchocolade

Soort:
zoet / koek en gebak / chocolade
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Taart met banaan en chocolade

Ingrediënten:
amandelschilfers, bananen, bladerdeeg, pure kookchocolade en slagroom

Soort:
zoet / koek en gebak / chocolade
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Kattentongen

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, kristalsuiker en vanillesuiker

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Droge boterkoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, kristalsuiker en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Krentencake met gekonfijte vruchten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, eieren, gekonfijte vruchten, kristalsuiker, rum, sultanakrenten en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Worteltaart

Ingrediënten:
amandelpoeder, bakpoeder, bloem, boter, eieren, hazelnootpoeder, kristalsuiker, olie, wortelen en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Montpensier

Ingrediënten:
abrikozenjam, amandelpoeder, amandelschilfers, bloem, boter, eierdooiers, eiwitten, gekonfijte vruchten, kristalsuiker, rozijnen, rum en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Marmercake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, eieren, kristalsuiker en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Taart uit Nantes

Ingrediënten:
abrikozenjam, amandelpoeder, bloem, boter, eieren, kristalsuiker, poedersuiker en rum

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Cake uit de Savoie

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, kristalsuiker, maïzena, vanillesuiker en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Krentenkoekjes met rum

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, krenten, kristalsuiker, rum en zout

Soort:
zoet / koek en gebak