Samenwerking met eerste uitgeverijen

Bijzonder verheugd zijn wij met de samenwerking met het eerste aantal uitgeverijen, namelijk Uitgeverij Komma en Uitgeverij Loopvis.

In een overeenkomst is de aanlevering van digitale content van kookboeken en het gebruik ervan ten behoeve van onze zoekmachine formeel vastgelegd. De samenwerking komt neer op het digitaal aanleveren van uitgegeven kookboeken aan HeerlijkZoeken waardoor wij deze kookboeken geautomatiseerd en dus versneld kunnen opnemen in onze zoekmachine index.

De betreffende kookboeken scoren hoger in onze zoekresultaten. Bovendien wordt (binnenkort) naast de standaard verkooplink naar bol.com, bij deze boeken ook een link opgenomen naar de webshop van de betreffende uitgever.

2015 staat voor ons in het teken van het kwalitatief en kwantitatief verhogen van de inhoud van onze zoekmachine. De samenwerking met Komma en Loopvis beschouwen wij als de volgende belangrijke stap in het realiseren van deze doelstelling.

Enkele voorbeelden van de boeken van Uitgeverij Komma:

De Oosterschelde kreeft
Wild, het beste scharrelvlees komt van de jager
The Big Green Egg Book

En van Uitgeverij Loopvis:

Koken tussen Italiaanse vulkanen
koken met restjes, 500 tips om voedselverspilling te voorkomen
Goed zoet, bakken zonder suiker

Bent u uitgever van kookboeken en ook geïnteresseerd in het promoten van uw kookboeken in Nederland en Belgie op HeerlijkZoeken? Neem dan gerust contact op via uitgevers@heerlijkzoeken.nl.