Koken tussen Italiaanse vulkanen
We hebben 248 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken tussen Italiaanse vulkanen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Nederlands
Ko Sliggers is een illustere ontwerper en kok. In het VPRO programma de zaterdagbijlage van De Avonden deed hij verslag van zijn kookavonturen op het zuid Italiaanse eiland Lipari. Wat in de ether onbereikbaar bleef, komt in dit boek volledig tot zijn recht: culinaire geschiedenis, de herkomst van ingredienten en hun merkwaardigheden én zo’n 240 recepten uit de Zuid-Italiaanse keuken. Een boek dat er moest komen, vond Johannes van Dam. Uitgeroepen tot één van de best verzorgde boeken én Kookboek van het jaar 2014!
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Koken tussen Italiaanse vulkanen
Een greep uit de 248 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, bloemige aardappelen, broodkruim, eierdooier, eiwit, knoflook, peterselie, siciliaanse pecorino, zonnebloemolie en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroenzest, eierdooier, maïzena, melk, suiker en vanillepeul
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilet, bloemkool, extra vierge olijfolie, gedroogd chilipepertje, knoflook, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, citroenzest, ei, eigeel, kweeperengelei, poedersuiker, suiker, vanillepeul en zout
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: amandel, citroenzest, eiwit, kaneel en suiker
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: boter, peper, sinaasappel, venkel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroen, extra vierge olijfolie, femminello di siracusa, gedraaide pasta, munt en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, citroenzest, ei, melk, rum, sinaasappelzest, suiker, vanillepeul, gist, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: caciocavallo, knoflook, olijfolie, oregano, suiker en wijnazijn
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: abrikoos, bakpoeder, bloem, boter, citroenzest, droge biscuits, ei, suiker en zout
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: buffelmozzarella, casinobrood, sla, gezouten ansjovisfilet, olijfolie, oregano, parmigiano reggiano en tomaat
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: olijfolie, peper, venkel, venkelzaad, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, citroen, brood, grof zeezout, kerstomaat, knoflook, olijfolie, oregano, pepertjes, peterselie, sjalot, vis en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: basilicum, broodkruim, kappertjes, knoflook, pecorino, peper, peterselie, pijlinktvis, tomatenpulp, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, kastanjehoning, parmaham, venkelzaad en watermeloen
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bleekselderij, doperwten, extra vierge olijfolie, gekookte ham, knoflook, room, ui en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, basilicum, buffelmozzarella, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, ui, vleestomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, grof zeezout, olijfolie, gist, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Ingrediënten: amandel, bloem, boter, citroen, citroenzest, ei, eigeel, peer, pistachenoten, poedersuiker, rum, suiker, vanillepeul en zout
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: basilicum, bleekselderij, citroenzest, droge witte wijn, mosselen, olijfolie, peper, tomaat, ui, venkel, venkelzaad en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 248 recepten in dit boek