Nieuwe kookboeken geindexeerd.
30 minuten, Plenty, Boerenkool, Stroopwafels, en Rotterdam.

Het indexeren van een kookboek is -afhankelijk van het boek- meer of minder handwerk, en kan derhalve best wat tijd kosten. Daarom indexeren wij met beleid.

Nieuwe kookboeken geindexeerd.

Populaire boeken, dus boeken die jullie op je digitale boekenplank hebben staan, geven we natuurlijk voorrang bij het indexeren. Maar ook kookboeken die we gewoon gaaf vinden nemen we mee in de prioritering bij het indexeren. Op deze manier proberen we onze database zinvol en interessant te houden.

We zijn er weer ontzettend druk mee geweest en blijven werken aan een brede basis onder onze receptenzoekmachine. De afgelopen weken zijn er in ieder geval weer een paar heerlijke boeken toegevoegd aan onze zoekindex, waaronder deze.

Stadskookboek Rotterdam
Plenty
Boerenkool
Jamie in 30 Minuten
De Wereld van de Stroopwafel

Stuk voor stuk prachtige, inspirerende kookboeken die je weer anders naar eten, ingrediënten en koken laten kijken. Nieuwe energie voor in de keuken!

Wil je ons helpen bij de prioritering van het indexeren? Laat ons dan vooral weten welke kookboeken je graag geïndexeerd willen hebben door deze boeken op je digitale boekenplank te plaatsen.