Basisrecept uit Portfolio:
Mosselschuim
- Ingrediënten:
- crème fraîche, room, roomboter, steranijs, ui, venkel, witte wijn, wortel, zeeuwse mosselen en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / schuim/mousse/gelei
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Smokey goodness:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel: