118 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloemboterchocoladeeiextra vierge olijfoliefruitgroentekaasknoflooknotenolijfoliepastapeperpeterselietomaatvisvleeswalnotenwaterzadenzeezoutzoutzuivelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Fifteen kerstsalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, buffelmozzarella, citroen, clementine, extra vierge-olijfolie, mandarijn, munt, parmezaanse kaas, radicchio, rucola, speck en treviso

Soort:
salade / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gefrituurde groente anders gepaneerd

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, noten, kokosnootvruchtvlees, graankorrels, groente, grutten, havermout, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Tonijn met salsa verde

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, citroen, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, gedroogde oregano, geelvintonijn, kappertjes, knoflook, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, pastaschelpjes, rode paprika uit pot, rode spaanse peper, rucola, tomaat, venkelzaad, wittewijnazijn en zwarte olijven

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Pasta met broccoli

Ingrediënten:
ansjovis, avocado, balsamicoazijn, basilicum, broccoli, citroen, extra vierge-olijfolie, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, orecchiette, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, rucola, tomaat en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:

Boletenboterham

Ingrediënten:
balsamicoazijn, ciabatta, citroen, eekhoorntjesbrood, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta en rucola

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Sla

Ingrediënten:
ansjovis, citroen, ei, mosterd, parmezaanse kaas, sla en zonnebloemolie

Soort:
salade
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:

Zeebaarsfilet in broodkorst

Ingrediënten:
ansjovis, bieslook, chilipoeder, citroen, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pecorino, peper, rucola, venkelknol, witbrood, zeebaarsfilet en zout

Soort:
vis
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Italiaanse linzensalade

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, artisjok, basilicum, beurre noisette, burrata, cabernet sauvignon-azijn, citroen, hazelnoot, ijsbergsla, krielaardappelen, oranje linzen, parmezaanse kaas, peterselie, room, rucola, sjalot, tomaat en zwarte linzen

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kaassalade met portdressing

Ingrediënten:
citroen, kaas, kruidenkaas, notenolie, peper, peren, pijnboompitten, rode port, sjalotje, sla, vetstof, witbrood en zout

Soort:
salade / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:

Gebakken ravioli met ricotta en tomaatjes

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, tomaat in blik, griesmeel van harde tarwe, halfgedroogde tomaatjes, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta en rucola

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'

Basisrecept uit California Dreamin':

Pesto

Ingrediënten:
citroen, parmezaanse kaas, rucola en sjalot

Keuken:
Noord-Amerikaans / Amerikaans
Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade

Recept uit Salade:

Basalicumsalade met polentaballetjes

Ingrediënten:
basilicum, bosui, citroen, extra vierge olijfolie, jonge bladsla, kappertjes, olijfolie, parmezaanse kaas, polenta, rucola, trostomaatjes en zwarte olijven

Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...