172 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroengaram masalagemalen komijngembergroentebouillonknoflookkokosmelkkomijnzaadkomkommerlimoenmuntnotenolieolijfoliepeperrode paprikarode uisjalotsojasausspecerijensuikeruiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Turks lamsvlees met rijst

Ingrediënten:
cashewnoten, gedroogde abrikoos, knoflook, lamsbout, pitabroodje, tzatziki, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witte langkorrelrijst, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Notenboter met specerijen

Ingrediënten:
allspice, amandelen, cashewnoten, duivelsdrek, hazelnoten, kaneel, kardemom, komijn, koriander, kruidnagel, nootmuskaat, pecannoten, pinda's, specerijenmengsel en walnoten

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / condiment
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Thaise cashewnotensaus

Ingrediënten:
bosui, bruine basterdsuiker, cashewnoten, knoflook, kokosmelk, limoensap, nam pla, olie, rode spaanse peper, rode thaise currypasta, sereh, serehpoeder, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Veganistische currygratin

Ingrediënten:
aardappel, boter, cashewnoten, doperwten, indiase tomatensaus met kokosmelk, kokosmelk, kokosrasp, koriander, olijfolie, pistaches en tomaat

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kerriebouillon met volkorennoedels

Ingrediënten:
cashewnoten, druivenpitolie, gember, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, kokos, koriander, maïsolie, pistache, pompoenzaden, zure appel, rozijnen, ui, volkoren spaghetti, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Spicy avocadosalade

Ingrediënten:
avocado, cashewnoten, chilipeper, fleur de sel, koriander, limoen, munt, palmsuiker, rietsuiker, sesamzaad, sjalot en thaise vissaus

Soort:
salade / groente
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Aziatisch rundvlees

Ingrediënten:
alfalfa, cashewnoten, ingelegde gember, komkommer, koriander, lendestuk, lente-ui, limoen, olijfolie, radijs, rijstnoedels, rode spaanse peper, romaine sla, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, tuinkers, vijfkruidenpoeder, vissaus, wortel en zonnebloempitten

Soort:
salade / vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / buffet / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Krokante eend

Ingrediënten:
cashewnoten, chilisaus, eendenborst, eiernoedels, hoisinsaus, honing, ijsbergsla, knoflook, koriander, lente-ui, limoen, olijfolie, radijs, rode spaanse peper, sesamolie, sesamzaad, tuinkers, vijfkruidenpoeder en zijden tofu

Soort:
salade / wild en gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Kip tikka masala

Ingrediënten:
amandel, cashewnoten, garam masala, gemalen komijn, gemalen koriander, gember, kipfilet, knoflook, koriander, limoen, mosterdzaad, paprikapoeder, rode chilipeper, slagroom, tomatenpuree, ui en yoghurt

Soort:
curry
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Haaskarbonades à la minute met cashewnotensaus

Ingrediënten:
bosui, bruine basterdsuiker, cashewnoten, knoflook, kokosmelk, limoensap, mie, nam pla, olie, rode spaanse peper, rode thaise currypasta, sereh, serehpoeder, thaise kruiden, thaise vissaus, verse basilicum en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Basmati met notenpilav

Ingrediënten:
basmatirijst, cashewnoten, gemalen koriander, groentebouillon, kardemompeul, knoflook, komijnzaad, laurierblad, paddestoel, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, walnoten, wortel, zonnebloemolie, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Geroosterde spitskool met cashew-jalapenosalsa

Ingrediënten:
bosuitjes, groene jalapeñopeper, kidneybonen uit blik, knoflook, komijnzaad, koriander, limoenrasp, limoensap, maiskorrels uit blik, milde olijfolie, ongebrande cashewnoten, rode ui, spitskool en zoet gerookt paprikapoeder

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegan
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Indiase rijst met tomaat en spinazie

Ingrediënten:
bruine basmatirijst, cashewnoten, dhana jeera, geklaarde boter, gemalen komijn, gemalen koriander, groentebouillon, jonge spinazie, knoflook, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Rijst met kip

Ingrediënten:
blanke amandelen, bulgaarse yoghurt, cashewnoten, droogkokende rijst, drumsticks, ei, garam masala, gember, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, kruidnagel, laurier, margarine, rode spaanse peper, room, saffraanpoeder, ui, water en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Thaise groene maïssoep

Ingrediënten:
arachideolie, cashewnoten, citroengras, djeroek poeroetblaadjes, gehakt, groene chilipeper, groentebouillon, koriander, kokosmelk, korianderblaadjes, limoensap, sjalotjes, knoflook en gember

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / buffet / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Kip tikka

Ingrediënten:
cashewnoten, citroen, feta, kastanjechampignons, kipfilet, komijnzaad, komkommer, koriander, kurkuma, lente-ui, mangochutney, mosterdzaad, naan, olijfolie, puylinzen, rode spaanse peper, rodewijnazijn, spinazie, tikkapasta, tomaat, wortel en yoghurt

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Diamanten-jubileumkip

Ingrediënten:
amandelen, ananas, cashewnoten, chilipoeder, citroen, garam masala, gember, knoflook, komijnzaad, komkommer, koriander, kurkuma, lente-ui, limoen, olijfolie, peper, rode spaanse peper, scharrelkipkarbonade, sesamzaad, yoghurt en zout

Keuken:
Brits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / voorgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met worteltjes en kerrie

Ingrediënten:
arboriorijst, cashewnoten, gember, kerriepoeder, koriander, kruidenbouillonblokje, kwark, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ricotta, rozijnen, sinaasappelsap, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Haal meer recepten op...