Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Boti kebab - Indiaase lamsspiesjes
- Ingrediënten:
- bulgaarse yoghurt, cayennepeper, citroen, gemalen komijn, gember, knoflook, koriander, kurkuma, lamsbout, ui en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, fruit, garam masala, gemberpoeder, kaneel, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, komijn, komijnzaad, koriander, kruiden, kurkuma, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode ui, specerijen, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / lunch uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit NAJAT:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Basisrecept uit California Dreamin':
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Puur India:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Puur India:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Puur India:
Diner / voorgerecht uit Puur India:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Es' Factory:
Recept van Blik in de Keuken: