Ontbijt / brunch uit Nieuw vegetarisch koken:
Japanse omelet
- Ingrediënten:
- beleg naar keuze, ei, groentebouillon, lichte sojasaus, mirin, plantaardige olie en shiitake
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, eiwit, gember, ketjap manis, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, komkommer, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, prei, rijst, sambal oelek, sesamolie, suiker, taugé, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt / brunch uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit Simpel Sushi:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept van Food & Friends:
Recept van KeukenLiefde:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Simpel Sushi:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept van Oh My Dish:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten: