Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Vietnamese shaken beef
- Ingrediënten:
- biefstuk, citroengras, azijn, suiker, knoflookteen, knoflooktenen, medium dry sherry, oestersaus, sojasaus, suiker, gember, peper, vinaigrette, vlees, waterkers en wijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, gember, kaneel, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, laos, maïzena, olie, olijfolie, peper, rundvlees, sesamolie, sjalot, sojasaus, trassi, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Maleisie: