Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-03:
Kip met champignon-roomsaus en selderij-dauphinois
- Ingrediënten:
- champignon, kip, room en selderij
- Soort:
- wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, champignon, ei, groente, groentebouillon, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, selderij, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-03:
Recept uit delicious. magazine - 2014-03:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Basisrecept uit Bouillon:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Recept uit Puur genieten 2:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër: