747 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemcitroendroge witte wijneigroentebouillonkaasmelknootmuskaatolijfoliepeperpeterselierisottorijstroomrozemarijnsjalotspinazietijmuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Schupfnudeln met rucola, rode uien en parmezaan

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine basterdsuiker, eieren, bloem, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, rode uien, rucola, zout en vastkokende aardappelen

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pansotti met kruiden en kaas

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, majoraan, oregano, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg met kruiden, peterselie, ricotta, room, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met kaas en artisjokken

Ingrediënten:
artisjok, boter, citroensap, knoflook, majoraan, olijfolie, parmezaanse kaas, provolone, scamorza, spaghettini, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:

Minifrittata's met spinazie en kaas

Ingrediënten:
bloem, ei, gruyère, knoflook, parmezaanse kaas, roomboter, semi-gedroogde tomaten op olie, slagroom en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel 1 notitie

Recept uit De pastabijbel:

Penne met kip, broccoli en kaas

Ingrediënten:
boter, broccoli, droge witte wijn, gorgonzola, kipfilet, knoflook, panna da cucina, parmezaanse kaas, penne, room, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige pasta met aubergine en kaas

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, broodkruim, cayennepeper, chilivlokken, ei, elleboogjesmacaroni, kaneel, kefalotyri, knoflook, kruidnagelpoeder, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, penne, peper, tomaat, tomaten uit blik, ziti en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...