Recept uit Culinaria Frankrijk:
Vis in ´t pannetje
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, bouquet garni, groenten, kreeft, inktvis, rog, kruiden, witte wijn, zeebarbeel, zeepaling en zeevruchten
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloemkool, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, fruit, groente, knoflook, kool, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Bonen!:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit Melk & dadels:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: