Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Polenta met gebakken wijngaardslakken
- Ingrediënten:
- boter, grof maismeel, knoflook, melk, peper, peterselie, rozemarijn, snijbiet, wijngaardslakken en zout
- Keuken:
- Hollands
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, knoflook, kruiden, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Eten in Italie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Gemüse! :