Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Misosoep met paddenstoelen
- Ingrediënten:
- gedroogde shiitake, hatcho miso, kombu dashi, lente-ui, miso, shiitake en zijdetofu
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, gember, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olie, olijfolie, paddestoel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Puur Pascale:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Basisrecept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Simpel Sushi:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Boerenkool:
Recept uit Puur Pascale:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Simpel Sushi:
Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:
Lunch uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Puur Pascale:
Recept uit Simpel Sushi:
Snack of tussendoortje uit De Shanghai-keuken:
Picknick / lunch / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Keukenlab:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo: