Recept uit De Dikke van Dam:
Sambal Kachang Bumbo Saté (Pindasaus)
- Ingrediënten:
- Javaanse palmsuiker, cayennepeper, ketjap, knoflook, olie, pinda's, sjalot, tamarinde-extract en trassi
- Soort:
- zoetstoffen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, ei, gember, ketjap manis, kokosmelk, komkommer, koriander, laos, limoensap, olie, peper, plantaardige olie, sambal oelek, santen, taugé, tomaat, trassi, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Recept uit De Dikke van Dam:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Koken met restjes is leuk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: