Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Kipsate met pindasaus
- Ingrediënten:
- djinten, honing, kerrie, ketoembar, kippenborstfilet, knoflook, limoensap, pinda's, sesamolie, sjalotjes en water
- Keuken:
- Indonesisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, ei, gember, kaneel, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, korianderpoeder, korianderzaad, kurkuma, limoen, munt, olie, olijfolie, peper, suiker, tomaat, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Recept uit Papa Kazmi:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Recept uit Papa Kazmi:
Bijgerecht uit Baru Belanda:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Chez Adriaan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Honey & co:
Basisrecept uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:
Recept uit Papa Kazmi: