534 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapeigemberknoflooklauriermelkolieolijfoliepaprikapoederparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirijstsuikertijmtomaattomatenpureeuiwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Chinees-Indische saus 4

Ingrediënten:
bouillon, chinese pruimensaus, ketjap benteng manis, laos, water en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Indiaase linzensoep

Ingrediënten:
bulghur, cayennepeper, citroensap, extra vergine olijfolie, gedroogde chilipeper, kippenbouillon, komijn, kurkuma, peper, rode linzen, runderbouillon, ui, water en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / rijst
Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Recept uit Mexicaans koken:

Kippen-erwtensoep

Ingrediënten:
kipfilets, kippenbouillon, koriander, laurierblad, peperkorrels, spliterwten, ui en water

Keuken:
Mexicaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Spaans

Recept uit Spaans:

Erwtensoep

Ingrediënten:
bieslook, groene paprika, groene spliterwten, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, magere yoghurt, maïskolven, olijfolie, paprikapoeder, peper, tomaten, water, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Chinees-Indische saus 1

Ingrediënten:
bouillon, chinese tomatensaus, ketjap benteng manis, sambal badjak, water en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Riz en couronne - Rijstrand

Ingrediënten:
boter, bruine bouillon, kippenbouillon, kooknat van champignons, laurier, peper, peterselie, rijst, tijm, ui, visbouillon, water, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rijst
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / bijgerecht / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Risotto, pilaf, pilau

Ingrediënten:
boter, bruine bouillon, kippenbouillon, kooknat van champignons, laurier, peper, peterselie, rijst, tijm, ui, visbouillon, water, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rijst
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Kalfsjus

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, kalfsafsnijdsel, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaten, water, wortel en zoete ui

Soort:
kalfsvlees / saus
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Bijgerecht uit De truffel:

Topinamboerpuree

Ingrediënten:
bonenkruid, boter, grof zout, kippenbouillon, melk, topinamboer en water

Keuken:
Frans
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Chinees-Indische saus 2

Ingrediënten:
bouillon, djahé, gemberwortelpoeder, ketjap benteng manis, tomatenketchup, water en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Istanbul pilavi - Istanbul rijst

Ingrediënten:
amandelen, doperwten uit blik, kippenborst, kippenbouillon, kippenlevers, margarine, pistachenoten, rijst, saffraan, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Haal meer recepten op...